9/9-07

Fredag morgen:

Jeg var til bageren, fik lavet min dej færdig. Da jeg kom til køge med Idun puttede jeg den i fryseren, så den kunne bages lørdag formiddag.

Min stakkels svigermor var jo helt :-S Fordi min svigerfar, som jo i forvejen er halvsidelam, var blevet indlagt med en mega infektion her den anden dag, så hun var totalt bagud med alting, fordi hun ligepludselig også skulle rende til stuegang og var bekymret for om svigerfar nu blev frisk nok til festen, som han bare havde GLÆDET sig til… Suk…

Så første opgave var: FÅ SVIGERMOR NED PÅ JORDEN… Og skriv en liste og fordel opgaver. Det gjorde jeg så. Jeg tog simpelthen bare førertrøjen på, fordi jeg godt kunne mærke på hende, at hun var helt :-S
Idun og jeg tog den store fine nye handibil ud og købe ind og fik det hele. Alt til børnebuffeten, og chips og dip og alt div, resten ville jo komme med catering.
Så hjem og lave AAAAAAAAAALT maden, snacks osv. klar. Svigermor nussede rundt og gjorde klar og deres venner kom og hjalp med at stille bordene op.

Jeg lavede aftensmad og sørgede for at køkkenet SKINNEDE :O) Idun opførte sig faktisk godt og hun hjalp til med det hun kunne :o)
Vi fik gjort bordplan klar og lagt duge frem og det hele…

Da kl. var 22 var jeg FÆRDIG som popsanger… I kassen med mig. Idun sov på SIT værelse hos farmor, som hun ALTID gør når hun er hos farmor. Her hjemme VIL hun stadig sove med os. hihi…

Lørdag:
Jeg havde bare URO i kroppen. Jeg VED godt at det er noget PJAT, men jeg var HAMRENDE spændt og lidt nervøs over om mit wienerbrødsprojekt skulle lykkes, fordi jeg bare havde satset så meget på det og jeg gerne ville have en perfekt kage til festen. Samtidig var jeg mega spændt på alt det med Tom og det job der og på selve festen osv… Så jeg sov selvfølgelig pisse dårlig. Æv… Jeg vågnede og var oppe 5 gange!!… (normalt er jeg vågen 1-2 gange og oppe… Men det var altså træls)…

Jeg stod endelig op ved 8 tiden. Så gik jeg i bad og efter morgenmaden var det: WIENERBRØDSTID… 1 med æble og marcipan, 1 af det samme + chokolade og 2 med jordbær. De var sæføli alle sammen pyntet med creme. Og FOR SATAN (ja undskyld jeg bander!!!) hvor var de pisse gode!!…. :o))))))) JUBIIII STÅENDE KLAPSALVER!!! Men jeg nænnede ikke at skære i dem før om aftenen…
(hvilket vi kommer tilbage til. :-S katastrofe… )

Kl. 11… Svigermor, har du ringet til sygehuset??? – Bare lige så vi er sikker på at de husker at han skal hentes?.. – Det havde hun ikke, og GODT hun ringede, for de havde SÆFØLI GLEMT DET:.. grrr… Så han var hverken blevet vasket eller noget!! grrr

Kl. 1220, Tom hjælper svigermor inden gæsterne kommer. Svoger og mig kører ud til sygehuset for at hente svigerfar og på stationen for at hente min mor.
FUCK hvor der blev gloet. Jacob i nålestribet og med silkeslips ind på sygehuset for at hente svigerfar og mig, der lige står i bal-dresset og ruller liften ud osv. hihihi… Det var sjov :o)

Festen… Ja, den var ca som fester er. Der var heldigvis 5 børn i alt, på Iduns alder oven i købet, så mellem alle oldgamle tanter og onkler, sange og taler, legede Idun heeeeeeeeeelt vildt hele dagen. Hendes værelse lignede SERIØST jerusalems ødelæggelse bagefter. :-S hihi… (farmor sagde det var ok… Hun vil alligevel rydde ud i det gamle lort der er der inde…)

Maden.. Hmm… Jaa… Forretten var super fantastisk skøn YUM, men hovedretten. Gider ikke at spilde tekst på det, men det smagte mig ihvertfald ikke. De andre synes det var fint tror jeg :O) Så det var jo godt.

Ved 18 tiden, var svigerfar GRYDEKLAR og skulle tilbage til sygehuset og have aftenmedicin og puttes. Så svoger og jeg kørte tilbage.
De LOVEDE at de ville vente med kagebordet til vi kom tilbage. Jeg havde ligesom forberedt mine kager, så meget at jeg meget gerne ville præsentere dem og præsentere kagebordet…

og UNDSKYLD mig, de havde ædt hele dagen og da der var nogen der havde fået nys om at der var kager, så overtrumlede de bare svigermor og satte kagerne på og SPRANG om bor i dem, som gribbe… :o((((

Kagebordet var helt splittet ad, da vi kom tilbage og jeg havde ikke engag fået muligheden for at skære mine kager for selv. Jeg blev SÅ ked af det… :o((( Det er måske bare noget pjat, men jeg ligger bare virkelig SJÆL og hjerte i, når jeg laver den slags og jeg havde forbedt det i en uge og havde næsten ikke sovet af spænding også det … Jeg måtte lige tude en lille bitte smule og surmule lidt. Så var jeg klar igen…

Da klokken var 20 begyndte festen at lakke mod enden. Det var meget rart, for Tom og jeg havde jo lige en kæmpe fest i kbh vi også skulle til kl. 22… (jeg var ikke liiiiiige i det slags gear på det tidspunkt, meeeen…)
Så puttede mormor Idun (mormor havde jo været 120% hittet hele dagen), men jeg måtte lige ind med en natsang til sidst :o) Dejligt, at man KUNNE bruges, selvom mormor var der. Hihi…

Så kørte vi mormor til kbh og kørte til fest… :-S

Så kørte vi mormor til kbh og kørte til fest… :-S Vi var lidt smadret, men det blev faktisk en rigtig god fest og vi hyggede os og så en MASSE mennesker, som vi ikke har set længe, så det var også hyggeligt :o) Blandt andet end veninde jeg havde, som jeg ikke har set i 10 år!! Sjovt!!!

Men FUCK der var varmt. Og de ville have 20 kr for et lille glas sodavand, så vi drak vand hele natten, hvilket vi også havde det bedre med i sidste ende tror jeg. Jeg tror vi HVER har bællet mere end 2 liter vand, bare til festen…!!

Det endte da med at vi var hjemme kl. 0620 i køge… hihi. Så havde vi lige noget morgenmad og så i putkassen…
Jeg kunne ikke sove til mere end lidt over 11, træls, når Farmor ville tage Idun til vi havde lyst til at stå op… æv…

Men altså, sådan er det og ellers ville vi jo aldrig komme i seng her til aften.

Da vi stod op, hjalp jeg lige svigermor med at rydde lidt op og så fik vi en masse rester af mad med hjem og alt muligt lækkert, så det var dejligt 😀

Også gav hun mgi sku 500 kr, til MIG ALENE, som tak for hjælpen :O)))) Det havde jeg slet ikke forventet. Og hun var bare SÅ GLAD for min hjælp… :o))) SKØNT!! Så på tirsdag skal sammen med en veninde ud og shoppe lidt tøj, inden jeg skal starte på mit nye job… :o) For vildt. Det er sjovt, når man er sådan en fattiglus som mig, så er 500 kr til SOLLERI bare en formue :o) Det er dejligt, at kunne blive henrykt over forholdsvis lidt for andre :o)

Så nu:

MEGA SMADRET, men jeg trængte bare lige til at få tømt tankerne inden jeg skal sove… Og min sidste uge som arbejdsløs går i gang og jeg stadig ikke har fået nogen FUCKING DAGPENGE… :o(((((((((((((((

Men hvad gør det, der er overtræk på kontoen og solen har skinnet hele dagen.

TRÆT OG GLAD :o)

– over and out –