7 aug 07

Altså mig og Idun havde idag. Ikke i weekenden. Markedet var smadder hyggeligt, men næste år hedder den altså IKKE Hobro. Vi sælger ikke en dyt og det er det samme samme samme som altid. Hele tiden og alle de andre år. De er ikke engang glade for at man kommer og det er fanmer træls, når man bruger tid og ikke mindst penge på at tage turen der op.
Selvfølgelig har vi hygget os med vores venner, men vi vil altså hellere prioritere fx. slesvig eller bork næste år, hvor der sker noget spændende!!!.. Grunf!!!

MEN så er hele familien selvfølgelig kommet hjem med halsbetændelse. Idun og mig havde tydelig spor af det igår, så vi tog til lægen og fik pencilin. Idag var Toms mandler bare STOOOORE og han tog til lægen og fik pencilin. Så altså, nu er vi atter familien pencilin.

Så Idun har været hjemme igår og idag, fordi man sku er lidt smadret efter weekenden og lidt smadret af ikke at kunne sove ordenlig pga den dumme hals.
Idag trængte jeg så virkelig til at se mig omkring, så tænkte jeg: Det er godt vejr. Nu må jeg simpelthen prøve min nye cykel :o))) Så jeg tog Idun i sædet og spændte hende fast og tænkte: Nu kører vi lige en lille tur. Så kørte vi nedenom sidingefjorden, op omkring kongsøre camping, omkring sidinge og inden om grevingeskov, forkert ud af skoven :-S og heldigvis fandt vi så en vej vi kendte bagefter. Det har lige været omkrign 15 km vi har cyklet i frisk vind og bakker :o)) nøøj jeg er lidt øm i benene… Nok MEGET i morgen.

Jeg har jo ikke rigtig cyklet i 6-7 år. Jeg cyklede ALTID før jeg fik bil… Såååå var det jo jeg fik bil. Hehe. Så gik det ikke rigtig med at cykle mere. Hehe…

Nå altså, men jeg tænkte: DEJLIGT vejr og cykel tur. Heldigvis havde vi taget lidt peberfrugt og ostehaps med til at snacke og noget at drikke, for ellers var jeg da faldet død om af den cykeltur. Hehe. :O)

Men nu tror jeg at jeg er ved at tage mig mod til at cykle med Idun op i børnehaven :o) Fedt…

Så NU: Vil jeg prøve at spise lidt… Jeg har ikke rigtig så meget appetit med de der hævede mandler :-S Men jeg er SÅÅÅ mega sulten.

– over and out –

PS: Jeg har lige tjekket på Iform’s hjemmeside, hvor langt har jeg cyklet :o))) 17.25 km.

Ruten kan ses her: www.iform.dk -> opmål løberute -> find løberute og søg på indsender Zafir. Så kommer den frem :o)

– over and out –