14 aug 07

Har Idun IKKE spurgt om bab til aften!!! :o))) RET flot syntes jeg. VI har i et stykke tid læst nathistorie med lommelygte inde i sengen. Og hun har de sidste 2 aftner IKKE spurgt om sove bab. Nice… Jeg håber virkelig at hun langsomt mister interessen selv, så vi ikke kommer til at kæmpe om det. Hun fik en tår i morges, men kun en lille én og længe har hun kun fået én bab og ikke to… Så det er rigtig godt.

Hun VED jo godt at når vi går igang med at lave lillebror/søster, så er det SLUT, hvis det ikke er slut før. Så måske er hun ubevist selv ved at trappe ned?

Men jeg er i hvertfald rigtig glad. Jeg har hele tiden haft den teori, at det MÅ komme af sig selv, at hun ikke får hang til bab og sådan, hvis man giver hende nussen og trygheden alligevel. :o) Men nu må vi se, hvor meget hun trapper ned eller om vi ender med en kamp, når vi stopper.

– Og I morgen skal Idun sove sammen med Mikkel :o))) Tom og mig skal godtnok også sove der, men vi kommer først når de er faldet i søvn, så det bliver meget spændende. – Idun glæder sig HELT vildt i hvertfald.

– over and out –