Idag (en dag i APRIL 07) skrev jeg historien ned om alle mine navne.

Så hvis I har lyst og tid: Værsko at læs…

…….

Jeg er DØBT. (ja ikke særlig fedt, men sådan er det) Kristine Bæk Christensen.
Siden jeg var en lille pige, har jeg følt at der var noget galt med det navn :o( Jeg kunne ikke sætte helt sætte én finger på det. Det var for langt, for bøvlet. Det var ligesom dobbeltkonfekt med BÅDE Kristine OG Chistensen… Og selvom jeg aldrig kunne drømme om at hedde Kristensen med K og Christine med CH, så var det bare MEGA træls at folk ALTID tog fejl… Og at folk kaldte mig KIRSTINE og Christina :o(((

Derudover ønskede jeg mig brændende et KÆLENAVN, der ikke var ‘skat’ eller ‘honey’, som min mor altid sagde. Sådan et kælenavn der var relateret til MIT navn. Og de eneste der kunne ligge op af Kristine var KRIS eller STINE og det syns jeg IKK er fedt. Dog har min surrogatsøster altid kaldt mig Steine.

Godt så… Da jeg var 13 år, ville min far gerne af med Christensen, da han også var godt træt af BÅDE at hedde BÆK OG CHRISTENSEN… Så vi slettede det begge to.
Det var så FØRSTE navne ændring:
FRA
Kristine Bæk Christensen til Kristine Bæk…

Der gik nogen år og jeg gik på Det Frie Gymnasium i 8.-9. og startede i 1. g der… Bliver selvfølgelig mobbet, som jeg er blevet hele min skoletid. :-/

I Gym begynder de så på mit navn, fordi der er en der hedder Kristine Kold og jeg jo hed Kristine Bæk med æ (som jeg i øvrigt syntes er mega cool!! – fordi alle andre hedder bech eller beck, men jeg hedder SOM en BÆK, der risler med vand i.. hehe)…
Men altså, folk syns så det var fedt at kalde mig Kristine BÆ… :o((((
Når man så i forvejen ikke syns ens fornavn er særlig fedt, så er det bare RØV…

FOr så lige at sætte prikken over i’et var vi et par stykker der blev STIIIIVE efter en morgenfødselsdag hos den anden Kristine… Og det endte så med, at jeg dummede mig RIMELIG betragteligt og jeg så endte med at hedde Kristine DRUK-BÆ… :o(((( Endnu mere røv…

Så bliver det så NOVEMBER måned. Jeg er droppet ud af GYM. HADER AT GÅ I SKOLE!!! FÅR KOLDSVED AF SKOLER!!! – Også idag… VADRK!!!

Men altså, jeg går så på Den Fri Ungdomsuddannelse. (jubii) Har så også base På det frie gymnasium, men det går lidt bedre, fordi jeg bare er selv. :o)
Så sidder jeg en morgen i november i en bus på nørrebrogade. Linie 5. Det er gråvejr og koldt, som det kan være aller mest kedeligt i november…
Og PLUDSELIG falder ZAFIR ned i låget på mig. Det er DET jeg skal hedde. JEG SKAL HEDDE ZAFIR. Det var ca 2 uger før min 16 års fødselsdag. :o) Selv samme dag, skulle jeg møde et nyt menneske og jeg præsenterede mig som Zafir. ‘Goddag jeg hedder Zafir’ – ‘Hej Zafir’, sagde han. FEDT DET ER ET NAVN, tænkte jeg så!!!… :o)

Efter et halvt år, ville jeg gerne have det på min dåbsattest. Så jeg kæmpede så med statsamtet og navneforskningsinstitutet i 6 mrd, før de godkendte det – Det var en træls vente tid, men jeg FIK mit nye navn:

Kristine Zafir Bæk – 2. navneskift… Jeg startede med at have navnet som mellemnavn, fordi jeg var bange for at mine forældre skulle blive kede af det, hvis jeg droppede det helt. Hehe… Altså mit fornavn… :o)

Jeg brugte dog KUN Zafir Bæk og skrev under med DET og alting. :o)

DA jeg blev 19 år, så fik jeg kontakt med en numerolog. Jeg syns det var lidt spøjst og sjovt og så tænkte jeg: Det må jeg prøve!! Et navn fra eller til og jeg vidste at jeg ville beholde ZAFIR (det havde jeg selv valgt) og BÆK (som var det efternavn, jeg kan føre lidt mere end 1 generation tilbage, da jeg næsten 100% er avl af horeunger. hehe)..
Resten kunne hun regne på og sætte ind hvor hun ville :o)

Så regnede hun og lagde sådan et numeroskop for mig. Det blev så til at jeg kom til at hedde:
Zafir Kiwa Christina Bæk – Og til den opmærksomme læser, så kan du måske se at CHRISTINA sneg sig ind. Som ellers er et navn som jeg HADER og endda slutter på et a!!!… Men jeg tænkte, i ære af mine forældres valg i fortiden, så valgte jeg ét af mine navne, så tæt på mit oprindelige fornavn som det kunne være indenfor de tal det skulle passe med… LIdt kringlet, men håber du fangede den. :o)

MEN, jeg bruger altså stadig kun Zafir og Bæk – MINE navne. MIG VALGT!!!

MEN MEN MEN. miraklerne er ikke slut, for det øjeblik jeg tog navnet Zafir, fik jeg også KÆLENAVNE; som jeg altid havde ønsket mig :o)))))) FANTASTISK. Så blev jeg kaldt Zif (bliver jeg stadig) eller Ziffer, Ziffaaaa, Zaffe. :o)))))))

Så altså, undertegnede har 4 dåbsattester med mine navne på. 3 af dem står der annuleret på, men den 4. er så med mit nuværende navn. Hehe…

Jeg ved det er noget af en smøre, men grunden til at jeg ikke skriver det i min gb, er at jeg ikke gider at blande alle mulige ind i hvad jeg hedder IRL. Det behøvs folk ikke at vide, hvis der ikke er nogen grund til det. Gider heller ikke at folk, jeg ikke selv har valgt, kan finde min adresse, eller andet på mig. PYHA NEJ!!!… :o)

Så altså, håber du havde tålmodighed til at læse det hele… :o) – Måske skulle jeg lave det som en blog, bare for mine kontakter :o)

KRAM og glædelig solskinsdag…

– over and out –