En aften i April…

Nå, altså MIG… PÅ SUSHI BAR…!! HMM!! ?!?

Min surrogatsøsters mor havde fødselsdag igår. Det var så heldigt at min mor, min surrogatsøster og hendes mor skulle ud og spise sushi, mens jeg havde ‘time out’ i min vagt… Så jeg kunne lige køre ind og møde dem.
Så skulle jeg jo have mad. :-S MAD, sagde de!!… Men jeg fik altså noget der var DØDT. Hehe.
Stedet hed “sticks and sushi”, så jeg fik noget med sticks. En med kina rejer, en med hvidfisk, en med kammusling og en med laks… :-S Så nogen soyabønner med salt på og nogen slikærter i noget sesamsnask… Ærterne: YUMS. Fisken… Bob bob.. Jeg er altså IKKE til ting der er søde og skal forestille at være aftensmad… Hmmm… Men det kunne spises. På nær kammuslingen!! BVADR!!!…
Risene var også gode… Hehe…

Men det var altså NOGET af en oplevelse med det sushibar!! Det er SÅ trendyt så folk næsten ikke kan være i sig selv. De skulle bare se SÅ smarte ud og sidde der og være smarte og spise smart. Det er nok lige lidt for smart til mig. :-S Hehe… Men det var rart at have oplevet!!!!!

Men men altså… Jeg endte altså med at svinge forbi Mc Drive i Solrød, da jeg kørte forbi i nat… LIGE INDEN de lukkede… Det var altså, ikk lige mad der lå rigtig godt i min mave… Hehe…

– over and out –