2 aug 09

Jeg har lige fået min fyreseddel fra Sisse idag. Sammen med fyreseddelen har hun skrevet en anbefaling til mig :o) Det havde jeg slet ikke bedt hende om. HUn skriver rigtig gode ting om mig:

Zafir har været ansat hos mig som handicaphjælper fra 22. aug06 til 29. juli07. Vagterne har ligget fast fra tirsdag morgen kl. 7 til onsdag aften kl. 19. Desuden har Zafir haft flere weekendvagter.
Jobbet består blandt andet i personlig pleje, hvor Zafir har fået kendskab til en lang række hjælpemidler, fx loftlift og mobillift. Ligeledes indeholder jobbet meget kørsel i min kassebil, hvor ZAfir har vist stor kørselserfaring og overblik i trafikken.
Zafir har mange forskellige alsidige egenskaber og evner, som hun har brugt i arbejdet. Jobbet har desuden bestået i at følge mig i min hverdag, hvor rollen som hjælper kræver situationsfornemmelse i de mange meget forskellige situationer man kommer i.
ZAfir har været flexibel i forhold til at dække ved sygdom og ferie.

For uddybning blabla… Og venlig hilsen…

:o)
Det er jeg da ret glad for at hun skriver, helt uopfordret :o)

-over and out-