20 aug 07

Slut?… Det er Så underligt. Jeg har ammet Idun i 3½ år, næsten. Den sidste uge, har hun ikke spurgt om aftenbabs. Samtidig har vi kun 4 gange haft tid til morgenbabs. Jeg har drømt om at det skulle gå, som min egen teori sagde:

På et eller andet tidspunkt mister hun selv interessen og det blir sikkert før det blir et problem for mig.

Jeg har drømt om at hendes afvænding, skulle blive rolig for os begge. Og ikke med 4 nætter uden søvn, da jeg sagde stop med NATTEBABS… Det var MEGA træls. Skrækkeligt, for at sige det rent ud.

De sidste 2 år, har hun fået på meget meget lavt plan, men dog stort set hverdag. Den sidste uge, er det som om hun er ved at vokse fra det. Jeg er LYKKELIG, for at det ser ud som om hun selv siger stop. Samtidig har jeg sådan en følelse af: FUCK… Hvor sygt, min datter bliver bare en stor pige nu. Nåede jeg at nyde alt hvad der kunne nydes?

Jeg har jo også syntes det har været hyggeligt, at amme hende, men kun når det var på mine præmisser, efter hun blev stor. Hun skulle ikke styre ballet, for så mente hun at hun skulle styre det hele…

Men samtidig har vi bare en masse NYDELSE ud af hinanden. Alle 3. Hun er bare så skøn en datter, at kunne have lavet. Jeg elsker virkelig min familie. Min datter og min mand. Helt fantastisk.

Og selv efter 3½ år, med pige på patterne:
HÆNGEBABS – NO NO NO!!! :o)) Jeg består stadig blyantsprøven!!! Selvom jeg ikke er vild med bh’er og YDERST sjældent går med den slags. :o)

Så når den tid kommer, så kan lillesøster/bror bare få gang i mejeriet igen…

– over and out –