2/11-07

Nu er vores anden ven meldt på banen som folketingskandidat!!! Ihh altså, der kan man bare se.

Jacob Lomholt – Ridder Jacob af Kelstrup stiller op for Ny Alliance. En af de 3 riddere der passede på at jeg ikke blev bortført fra vejen og op til stedet på vores grund, hvor vi blev viet, til vores bryllup.

Jacob er en god mand, jeg holder af hans måde at argumentere på og jeg holder af hans holdninger. Jeg har flere gange overvejet Ny Alliance og at Jacob stiller op, giver mig nok det sidste lille skub henimod dem. – Altså en personlig stemme på Jacob Lomholt. Jeg holder af at stemme personligt og har gjort det ved de sidste 3 valg.

Man kan læse meget mere om Jacob og hans meninger og holdninger på hans hjemmeside. Ny Alliance har ikke noget stort budget til at markedsføre kandidater, så hjemmesider osv. er selv-lavet. Men det vigtigste er også budskabet.

Så jeg vil klart anbefale at man stemmer på Jacob Lomholt.

http://www.jflomholt.dk/

Så er der Peter Schlüter. Min gode gamle ven. Et super dejligt menneske. Stiller op et sted i jylland for de Konservative. Han er reel, ærlig og kærlig. Jeg er mindre enig med Peter end med Jacob, men jeg kan klart anbefale at man stemmer på ham, hvis man vil have en god, ærlig og solid Konservativ i folketinget og man bor i Sydjylland :o)

http://peterschluter.dk

Så hvad kan jeg sige, jeg vader i folketingskandidater. Jeg kan jo kun selv stemme på en af dem… Jeg har tidligere stemt personligt på Jacob Jensen, men jeg tror at han må få opbakning af andre denneher gang.

Jacob Jensen er ellers en rigtig god venstre-mand, som arbejder for nogen gode liberale mærkesager i Odsherred. Han er en rigtig god kandidat og jeg kan stadig anbefale at man stemmer på ham. Jeg har været tilfreds med mit valg fra sidst.

http://jacobjensen.venstre.dk/

En god grund til at jeg skulle skifte fra Venstre til Ny Alliance, er chancen for at blive kvit med PIA OG HENDES grrr!!! bvadr… Såeee… :o) Samtidig har jeg jo så også nu en kandidat jeg ved der vil pleje mine interesser.

Så hvis du bor på Sjælland, så stem på Jacob Lomholt hvis du vil stemme Ny Alliance og Jacob Jensen hvis du vil stemme Venstre.

Hvis du bor i Syd Jylland, så stem på Peter Schlüter, hvis du vil stemme på Konservativ.

… Så var det vidst nok om valg, her på en fredag aften, men jeg svarer gerne på spørgsmål, hvis der er nogen der vil spørge ind til mine kandidat-anbefalinger. :o))) Eller mine politiske mærkesager.

– over and out –