5/9-07

Weeee… :o))) Min Kathrines bror er bager… Og jeg har jo gået og grublet over hvad for en kage jeg vil lave til mine svigeres fest her på lørdag. Så tænkte jeg… HVAD NU hvis jeg kunne lave en rigtig wienerbrødsstang, sådan bageragtig af spelt!!! (jeg bager jo af spelt)…

Så har Kathrines anden søster, som arbejder i bageren, plaget ham om jeg må komme ned og lære hvordan man gør og det må jeg gerne :o)))))))) Så nu skal jeg ned fredag formiddag og lave wiernerbrødsdej i guldbageren på kalundborgvej. Hihiiii.. HVor skægt!!!

Og jeg skal til Køge hos mine svigere lige bagefter, så jeg må jo køre Idun i bh også køre til holbæk også hente hende i bh igen ved 11 tiden. Hihi… Men sådan må det jo være ;o) En lækker lækker wienerbrødsstang med æblemarmelade og kanelcreme skal vi i hvertfald have. :o)

Og jeg skal i én dags lærer som bager … *fnis*

– over and out –