20 aug 07

i weekenden. Det er der som sådan ikke noget underligt, eller ualmindeligt i.
Men Idun er bare inde i en ‘unormal’, sød og velopdragen periode… Det er meget undeligt. Eller altså, Idun er ALTID en sød pige, syntes jeg. Men hun siger bare sådan nogen helt vildt søde, vidunderlige og helt vildt ualmindeligt fornuftige ting, af en pige på knap 3½ år…

Men da vi hentede hende, efter 2 dage hos farmor og farfar. Det var bare så underligt. Jeg syntes nærmest at hun var blevet ‘voksen’. :-S Selvfølgelig var hun ikke blevet voksen. Men altså, havde gjort nogen helt andre ting, end hun har gjort før. Hun havde hjulpet farmor med alt muligt, tømme opvaskemaskine, vaske tøj. Havde været inde og lege hos naboen alene osv…
Men hun havde SELV stået op og gået på toilettet om natten og var gået i seng igen. :-S Hun plejer altid at vågne og græde, hvis hun skal tisse… HMM!! Vildt sært.

Så havde hun også villet i BRUSEBAD og ikke sådan noget baby-pjat med badekarret og insiterede på at få vådt hår!! Og fik vand i øjnene uden at hyle….

Og da jeg kom, plejer hun altid efter 2 dage og sige MOOOOAR!! Og derefter BABBER (altså BABsetår)…

Det er SÅ underligt. Jeg ved jeg HAR skrevet om det. Men hun er virkelig ved at vende sig selv af. Det er SÅ flot syntes jeg.hun har slet ikke spurgt efter bab, her til aften, selv efter 2 døgn væk fra os. :o))))

For vildt. Samtidig, så har jeg sådan en *GULP* hvad hvis det er slut? For jeg nyder det jo også, og på den anden side, er jeg bare SÅÅÅ lykkelig, hvis afvending, kan gå af sig selv. :o))))

Hun snakker bare SÅ meget. Hun vil stave og siger bogstaver og alt muligt. VI træner forbogstaver på ord og hun finder selv på rigtige ord til forbogstaverne… :-S

Jeg syntes bare det går SÅ hurtigt… Hun bliver bare STOR nu. Hun er en rigtig stor pige. En pige, der selv har stået op og gået på wc om natten…!! Og ikke grædt eller kommet til at tisse i sengen. For vildt…

Og måske er det ved at være HELT slut med babsen?… For vildt…

Og så føles det bare som om hun starter i skole i morgen eller noget. Hihi…

Godt hun skal være storesøster en dag. :o) Det tror jeg hun bliver rigtig god til. Hun glæder sig vildt meget til at skulle lære sin lillesøsken ting og læse for den.
Der er jo stadig god tid til hun bliver storesøster, men jeg er bare glad for at skulle prøve at opleve en lille blive større for anden gang. Og gå fra 3 til 4… At være 3 om at påvirke den lille.

(og JA, jeg ved godt at jeg er langsom i forhold til de fleste af jer andre, men der er bare ting der skal være på plads, så det ikke bliver noget stress noget, at blive mor til 2 :o)))

Det var vidst bare nogen aftentanker, der skulle hældes ud af hovedet, efter en super skøn og dejlig afslappende totalt mega hyggeweekend. BÅde for Idun og for Mor og far, der har hygget sammen. Været hjemme, været kærester og haft middag igår, med en anelse rødvin :o)

Kram
Zafir – der nyder at CDafspilleren virker og Idun min STORE smukke skønne elskede pige der sover på sofaen og min skønne dejlige mand der sidder ved sin puter, og som skal med i seng om lidt :o)))))))))))