1 aug 07

Inspireret af tråden: Hvem hader du, vil jeg hylde alle de mennesker der sætter kvalitet og værdi i mit liv. :o)

MIN “Jeg elsker” liste:

Jeg elsker min selvvalgte familie: <b>Min mand og min skønne Datter!!</b>
Den familie jeg har et forhold til: <b>Alle mine forældre, farmor, farfar, faster, svigere, svoger og moster.</b> Min mormor og morfar er ligegyldige og indskrænkede mennesker der har gjort min mor ondt!!. :o( Så derfor er de ligegyldige men ikke hadet.
<b>Min fantastiske PAPFAmilie, der tog imod min far og jeg, som om vi altid havde været der og har givet mig 4 fantastiske kusiner og en fætter!! THANX… :o))</b>
Jeg elsker mine gode venner. De venner, hvor venskabet har lige kår, begge veje. Hvor man kan være glad og ked af, men de stadig støtter. De venner der kan sige pyt og nå og have respekt for de forskellige meninger og holdninger vi har som forskellige indvider.

Min liste over elskede venner, er faktisk forholdvis lang, så er oprids er: <b>Kathrine, Rikke, Mickey, Loulou, Maja, Mette, Malene, Tina, Sofie, Dennis – selvom han aldrig vil se mig igen, Peter S, Peter T, Peter H, Astrid, Ulla… Resten af min skønne NB gruppe… Knud og Pia (og alle 4 børn), Andreas (og hans skønne familie), Bamsefar… </b>

JOw, det var vidst dem… Kan være jeg har glemt en enkelt eller to. Det er svært at sætte rang på, fordi de har hver deres kvaliteter!! HURRA FOR DET!!

Også alt det der ikke er personer:

Rigtig god mad
Mit hjem
Min gamle golf
Min BAMMER
Kage
Jul
Fødselsdage
At gi gaver
At være spontan
At bage
At lave mad til folk der værdsætter det
At være på viking
At lave håndværk
At leve efter mine drømme… :o)
Mit liv. :o)

– over and out – WITH LOOOOVE… <3