12/10-09

Da jeg hentede Idun var bh igår, var vi ovre og købe ind. På vejen hjem begyndte hun at snakke om sine venner. Hun har efterhånden mange ‘venner’, altså fantasivenner. Igår fortalte hun så om nogen nye nogen. Super robotter. Lilla og lyserøde superrobotter, der kunne flyve. Jeg spurgte bare indtil dem. Hvad de lavede og hvorfor osv. Bare en helt masse spørgsmål… Og hun ÆVLEDE løs.

Robotterne fløj tit rundt hvor der var krokodiller og hajer, de boede sammen i små glas (altså hajerne og krokodillerne), det var ikke så godt, for krokodillerne blev spist af hajerne…
Så var der en papegøje, der som også var hendes ven og den passede på dem, når super robotterne ikke var der.

Hun var blevet venner med super robotterne, fordi det var nogen andres gamle venner og de gad ikke være venner med dem mere, fordi de jo nu var ‘gamle’. Hehe… Så de stod bare der, men så ville Idun gerne være venner med dem. Hun ville gerne være venner med ALLE.

Så fortalte hun at de i virkeligheden var fra fremtiden, og at det var vikingerne der havde fundet dem i jorden!!! Og der drøssede jord ud af dem. Hehe…

(hun skal vist have korrigeret sit fremtid/fortids begreb lidt)…

Det var vildt sjovt. HUn ævlede løs i næsten 20 min… Og kun hjulpet lidt frem af HV-ord… Fordi jeg syntes det var interessant, alt det hun spurgte om. Hihi… :o)

Arbejd arbejd…

– over and out –