Jeg fylder 30 år en lørdag. Helt fantastisk! PÅ den måde, kan jeg rent faktisk fejre rundt PÅ min fødselsdag.

Jeg har lejet forsamlingshuset. Der er plads til 148 gæster. Jeg vil ønske mig ‘mad’ til festen, af gæsterne. – almindelige gaver er sekundære. :o))

Jeg vil invitere alt og alle og rundt regnet bliver det omkring 120 mennesker. Jeg vil ikke sortere og jeg har advaret folk om min fødselsdag længe i forvejen, så der ikke er nogen der skal til julefrokost den dag.

Folk skal ikke tænke på barnepiger, fordi vi laver en ‘børnefest’ i det lille lokale. Jeg vil finde et par unge piger, der kan holde øje med ungerne. Så hvis folk vil have børn med, er de velkomne til det.

Festen starter om eftermiddagen kl. 15. Der er ingen grund til først at starte sent om aftenen, så festen varer til tidligt næste morgen.

Jeg vil sørge for drikkevarer og serveringspersonale.

Der vil være mulighed for at overnatte, hvis man har lyst. Bring blot en sovepose og en madras.

Der er en scene, så der er også plads til sjov og ballade.

Så er det bare at glæde sig til fest :o)))

– over and out –