6/9-07

Bliver hentet på HEST!!! Bor man så på landet. Hahahaha…

Jeg har virkelig stenet over det, her de sidste par dage. Der var forældrekaffe i bh den anden dag, så kom en af forældrene på HEST og drak kaffe og red hjem med ungen. Hihi…

Det er virkelig den HELT anden verden, i forhold til hvad jeg selv er vokset op i…
Jeg gik i en BETON BØRNEHAVE i Bellahøj husene. Vi havde en asfalteret legeplads og en græsplæne på 50 m2, som kun var åben ved særlige lejligheder…

Her GLOR de fordi jeg er begyndt at cykle med Idun til BH… De ved godt, hvor nasty bakkerne er her ude, folk kommer KUN i bil – også altså på HEST. Hihi…

Jeg er sku glad for det valg jeg tog, at flytte på landet, før jeg stiftede familie. Jeg elsker at bo her, men hest skal jeg IKKE have. Hvis Idun begynder at tigge hest, så bliver det først når hun er SÅ gammel, at hun selv kan varetage det der kræ. Jeg kan IKKE lide heste. De er i samme kategori som katte og edderkopper… De er meget søde, men de skal IKKE kravle på mig!! (og i hestens tilfælde skal jeg IKKE kravle på den)…

Nå, det var vidst bare lige lidt lommefilosofi her på formiddagen, inden æblehøsten idag går igang… :o)

– over and out –