26/11-07

Idun har bare været PISSE urolig. Vågnet flere gange og været ked og drømt tror jeg… Stakkels pus. Men det gør jo også at man selv er helt skæv i kraniet af at være vågen så mange gange…

Ved 2 tiden, havde hun vækket mig IGEN – Så pludselig begynder det at BLÆSE, så jeg fanmer tror at huset falder sammen. Normalt når man ligger i soveværelset, kan man ingenting af vejret høre… Men i nat!! – pyha. Blev sådan lidt urolig faktisk. Så pludselig kom der et tordenbrag… :-S I NOVEMBER, tænkte jeg!!!! Jeg stod op og gik på toilettet og kiggede ud. WONK, så kom der et lyn og et mega tordenbrag mere…

Jeg kan bare simpelthen ikke huske, hvornår der har været tordenbrag i slutningen af november?! HMM!!!…

Men det underlige var (eller måske ikke så underlige)… at blæsten stilnede helt vildt meget af bagefter tordenbragene…

Nå men altså. Jeg håber altså jeg vågner inden længe… Snork jeg er søvnig syns jeg. Tidlig i seng i aften!!!…

Idun var der heldigvis ikke noget at mærke på, når hun først er vågnet, så virker hun ikke som om hun har været vågen 4-5-6 gange i nat…

– over and out –