8 aug 09

Jeg har lige CYKLET Idun i børnehave for første gang. Og cyklet efter igårs laaaaaaange cykeltur… Jeg troede ikke jeg var øm, men det kan jeg godt lige love for, at jeg var, da jeg satte mig op på cyklen!!!… :-S

Bakkerne passer også bare rigtig dårlig sammen på ud vejen. På tilbage vejen passer de rigtig godt sammen. Man får god fart på inden op af bakkerne igen.

Jeg er mega slimet af sved ligenu. Idun ELSKER at sidde bagpå cyklen. HUn ville have sin cykelhjelm hængene, så ALLE i børnehaven kunne se den. :o)))) Det var slet ikke svært at få hende ud af døren, da jeg spurgte om vi skulle cykle til BH. Så var hun bare JAAAH!! NU NU NU!!!… :o)))

Skønt!!

Så nu må vi se med i eftermiddag. For Kathrine kommer på besøg og hvis hun stadig er her i eftermiddag, så kører vi sammen op og henter hende… Men nu må vi se :o)

I morgen skal Idun til TANDLÆGEN for første gang. WAuw. :o) Så hvis jeg skal prøve at komme i form, så må mig og Idun ud og køre en tur, selvom hun holder fri fra børnehaven.

————————–

Update – Eftermiddag:

Haha… PÅ vej over til BH her i eftermiddag… Så cyklede jeg i godtvejr. Så kiggede jeg mig til venstre og der var begyndt at samle sig en ORDENLIG sort sky… Jeg tænkte… HMM… Gad vide om jeg ikke liiiige kan nå at hente Idun og komme hjem i tørvejr…
Ja, det kunne jeg så IKKE… De sidste 2 kilometer ØSEDE det ned, så jeg dårligt nok kunne se ud af øjnene. Jeg havde bare en t-shirt og en nederdel på. Jeg var FULDSTÆNDIG gennemblødt. Men jeg tænkte: Nu var jeg jo våd og heldigvis på vej hjem, sååeee… Hehe… :o)
Idun var ikke helt så våd som jeg, fordi jeg tog lidt af for hende… :o)

Så anden cykeltur idag, var en VÅD en. Så måske ikke SÅ slimet men sjask plask dask våd!!!

– over and out –