19/9-07

Eller rettere måske… Ikke drikke saftevand/sodavand… :o) Det virker. Jeg er blevet ret god til det på det sidste. Vi drikker vand med citronskiver i til aftensmaden og jeg drikker te med skummetmælk og en knivspids honning i om dagen og urtete om aftenen :o)

Jeg vil sige, at på det sidste er jeg blevet, ‘fest-sodavands-drikker’, ligesom jeg er ‘fest-ryger’… Og vi HAR faktisk sodavand OG saftevand i huset, men jeg drikker det ikke :O))) MEGA STOLT er jeg.

Jeg VED at det har været sodavand/saftevand, der har været og er min last, mht den røv jeg har fået mig, efter jeg blev moar. hihi… Det er ikke mange kilo, over min idealvægt, men ca 3-4 vil jeg tro. Så kan jeg være i en str. 38 igen. Og DET VIL JEG GERNE!!!!!

Men det er faktisk også mest, fordi jeg jo KAN spise og drikke sundt, fordi jeg er hjemme og selv bestemmer, hvis jeg skal fylde i skrutten og hvad jeg har tilgængeligt.
Men selv min Tom er sku med på den. Han drikker dog NOGET mere cola end mig, men stadig ikke saft/sodavand, når vi er hjemme, med mindre det er en selskabelig lejlighed.

Så nu er det spændende at se om det batter, på længere sigt. Jeg har i hvertfald super god samvittighed… :o)

Nu skal jeg ind og putte Idun om lidt, fordi vi har fået ‘Lenette’-bøgerne med posten idag og vi er helt vilde for at komme ind og læse masser af nat-historie idag 😀
(STADIG PISSE-RØV-FORKØLET!!!-)

– over and out –