7/11-07

Jeg skal ringe og følge op på mit første salgsmøde fra i onsdags. Det er MØG SPÆNDENDE, fordi det jo er et tilbud på nogen og 40 tusind… SÅ jeg er DØD spændt og samtidig også lidt uhhh… For det er den af de kunder jeg har været ude hos, der er mest HMMM!!! Og ikke virker som om han er en ‘beslutningernes mand’…
Så jeg sidder og laver alt muligt andet.

Finder nye emner, skriver nyhedsbrev, rydder op i mails… Og kigger på min ‘to-do-ang-kunder-liste’… idag… Og han står øverst… hehe… Jeg må snart tage mig sammen. Så snart jeg har sendt nyhedsbrevet!!

JEG HÅBER FANMER HAN SIGER JAAAAAAA TAK!!!…

Det kunne være fedt…

Nå… Var det arbejde jeg var igang med??? (overspringshandlinger…)

Desuden har jeg et plaster på fingeren fordi jeg brugte mit skønne seje dejlige julenne jern til hvidkålen igår aftes… Og fortalte Idun: NEJ; det her må du ikke bruge, det kan man skære sig på helt forfærdeligt.. Og haps, så røg der et stykke af min pegefinger. Jeg føler mig totalt handicappet og får spændinger i skuldrene fordi jeg ikke kan bruge min mus og tasterne som jeg plejer… :-S PGA ET FUCKING PLASTER?!?! og et snit i pegefingeren. SÆFØLI lige på spidsen…

Så var det vidst endnu flere overspringshandligner… NYHEDSBREV OG SÅ OPFØGLNING!!!

– over and out –