6/9-07

Ihh hvor bliver jeg bare pisse arrig og ked af det… :o((((((((

Jeg er lige på dagpenge her i 6-7 uger. Jeg har én gang før været på dagpenge i 2-3 uger sidste år. IKKE MERE END DET. Jeg vil bare gerne bede om lidt penge mellem 2 jobs. Det er ikke fordi jeg vil sidde på min flade. Jeg finder ALTID job til mig selv. Jeg har ikke engang brug for at være i deres system…

Jeg fik et brev den 29. aug. at de manglede et tillæg til min ansættelseskontrakt. Det har de ligesom vidst at de har manglet i 3 uger på daværende tidspunkt. GRRRRRRR….

Jeg burde jo ligesom få nogen penge den 1. sept… FUCK FUCK…

Så idag får jeg et brev, at de har beregnet at jeg har været på dagpenge i 26 uger fra den 29. januar 2007… WHAT?!?!?! Og jeg skal i aktivering og jeg ikke kan sige nej og jeg stadig skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Og HVAD??? FUCKING HVAD???…

Jeg ringer til dem. Nå, altså, det er bare et standart brev der er skrevet ud… HVORFOR? Ja, det kan jeg altså ikke lige sige. Jeg har fucking aldrig brugt jeres system… Hvorfor kan I ikke bare give mig nogen penge i de par uger, jeg mangler dem?…

SÅ får jeg atvide at de STADIG mangler det der tillæg fra min ansættelseskontrakt… :o(((( HVORFOR HAR SISSE ikke sendt det???… :o(((
HVORFOR kontakter de mig ikke, når de har konstateret at de ikke har fået det??? Så skulle jeg først få det atvide, når jeg selv ringer der ind???

FUCK et lortesystem… :o(((( – NU prøvede jeg at ringe til Sisse… Den var optaget, så jeg har lige sendt en sms… Fuck hvor er det træls…

Æv hvor er jeg bare sur og ked af det ligenu… :O(((

– over and out –