Skrevet om aftenen den 1/4-07

Vi har haft verdens bedste weekend :o) Idun vågnede lørdag morgen: Er det min fødselsdag idag? Nej, det er i morgen.
Men ved du hvem der kommer idag? Det gør Mikkel!!
KOMMER MIKKEL?!!? Og LEGER MED MIG???… – Så var alt andet ligemeget. Hun ville næsten ikke med til holbæk for at hente mormor, hvis nu Mikkel kom mens vi var væk. Det var meget svært at forstå, at Mikkel først kom til aftensmad.
Rikke, Allan og Kathrine var med :o))) SÅ vi spiste dejlig mad og hyggede med bål til sent igår aftes. Heldigvis havde både Mikkel og Idun sovet en del til middag…

I morges fik hun fødselsdagssang af Alle sammen. Mikkel, Rikke, Allan, Kathrine og mormor, mens vi stadig lå og puttede og fortalte om den dag hun kom ud af maven i badekarret :o)
Så fik hun de første gaver og jeg smækkede boller i ovnen. Så spiste vi morgenmad og Idun fik lov til at lege lidt med sine gaver, inden Far og Idun og Mikkel, Rikke og Kathrine kørte i lejre, så mor og mormor kunne gøre rent og dække borde og ligge lagkager sammen osv… (fatter IKKE vi nåede det!! – hehe)

Da de kom tilbage, sov både Mikkel og Idun og fik lov til at sove, selv da gæsterne kom. Vi tog dem op lidt over en halv time efter gæsterne var kommet. Masser af gaver, ALLE bollerne og ALLE 3 lagkager blev ÆDT rub og stub!! Helt vildt. Jeg havde ikke rigtig styr på hvor mange der kom, fordi det jo var åben ‘boller og lagkage’, som vi plejer her hjemme.
Der var folk ude og inde og alle vegne og litervis af kakao og kaffe og sodavand røg indenbords.
Lidt over halvdelen forduftede inden aftensmad. Så spiste vi pølser og spagetti og snackgrønsager til den store guldmedalje og de sidste kørte her kl. 2130. :o)

Det har været SÅÅ HELT FANTASTISK hyggeligt… :o) Idun og MIkkel har LEGET og GRINT og PJATTET og kysset. Fnis… Glæder mig ret meget, til de skal forloves når de blir 15. hehe…

Det har virkelig bare været den perfekte fødselsdags weekend. Jeg havde altid selv en ven eller veninde sovende op til min fødselsdag, så jeg kunne få tiden til at gå og sådan. Det har bare været perfekt. Det var RØV hyggeligt at sidde ved bålet med dem igår aftes og lave snobrød og det har bare været SÅ hyggeligt at have gæster idag.

Jeg har ligget VANDRET hele ugen og Husbonni har ligget vandret hele ugen. Men vi nåede det hele. Nåede at blive færdig med hendes gave (kl. 02 i nat hehe) og nåede alt andet, alligevel.

Det er bare SÅÅÅÅÅ dejligt. Jeg er rigtig glad. Og Idun er RIGTIG glad og sover dejligt Zzzzzzz….

Hun har fået RIGTIG gode gaver.:

Spillekonsolen af os og en del flere
En tur i bon bonland (lncl mor og far :D)
Tur i Sommerland SJ med Mikkel og fam (Mikkel får den anden halvdel på søndag)
Tur i teatret
Tur i biffen
En lygte (den bedste gave, hvis du spørger Idun)
Ansigtspensler (intern hyggeting med min veninde og Idun)
En badekåbe med gris på
Nogen dyr til bondegården
En trapetz gynge
En masse klistermærker
En bunke film
en bunke aflagte puterspil (som passer lige til hendes alder og spillekonsolen vi har bygget :D)
En del penge
2 rasmusklump bøger
10 fine feer bog – ret sjov en med lys og alt muligt i

Det syns jeg nok lige var en ret vild høst må jeg sige :o)

OG NUUUUU VIL JEG BARE I SENG!!! – ZZZzzzz har sovet 6-6½ time i snit hver nat i denneher uge :-S Zzznoooork!!

I morgen: MIDDAGSLUR!!

– over and out –