19/10-07

Det er næsten helt trist… Det var Mads, vores sødeste venner Andreas og Jettes store søn på 15. Han er kommet ud i noget rigtig dårlig selskab og hans forældre havde bare ikke lyst til at han skulle hænge ud med sine trælse venner hele ferien. Men Mads ville selv over til os :o)))

Så han har været her siden fredag. Det har været super hyggeligt. Han har været rigtig god til at give et nap med og han har slet ikke været en ‘udgift’ at have boende. Snarere en tilgift og han har ikke rodet som et svin og været sød.

Hans forældre har bare været ved at falde ned af stolen over ham idag, da han er kommet hjem. Han har været sød og høflig og har haft lyst til at snakke og alt muligt…

Det har faktisk været sådan, at jeg har gået og spekuleret, hvor fanden vi kunne have plads til ham i en længere periode her hjemme, hvis han trængte til at komme lang tid væk fra de der ‘venner’ der… Hmmm…

Idun har bare været helt vild, for hun ÆLSGER Mads. Og faktisk også Mikkel. De var her jo i weekenden og der gik 10 sek, så hang Mikkel i Mads’ bukseben…

Så nu er vi bare os selv igen… Det var ligefør jeg glædede mig til at få min helt egen teenager i huset. Hehe… Men jeg ved godt at tingene altid er MEGET nemmere, når teenageren ikke er ens egen. :O)

Men jeg er ihvertfald glad for at vi sagde ja til at have ham i en uge :O)))))))

– over and out –