23/11-07

Jeg er SÅ MEGA træt… Faktisk kan jeg næsten ikke se ud af øjnene. Men jeg kan ikke falde i søvn. Jeg er lidt stresset omkring i morgen, fordi det er en lidt presset dag… Men hvad, det klarer jeg ;o) Jeg har skrevet alting ind i min mobil og hele planen klapper, endda også med en lur indimellem, for det tror jeg kommer til at være godt!!!…

Idag:

Har været på arbejde. Hentet Idun i bh. Hentet husbonni i kbh, efter dagarbejde i 4 dage… Dejligt at se ham!! – Æde en hurtig mac D, på vejen hjem.

Så var der kommet kød. 70 KILO blev det til iår… Sikke en masse!!! Skøn hereford kalv. Men altid et helvedes arbejde. Jeg vil gerne have at alting er skåret ud, i portions stykker, alt småkød er småkød, alle bøffer er bøffer osv. osv. KÆMPE arbejde, men kun én gang om året. Så…

Husbonni: MEGA bustet efter hårdt arbejde i 4 dage… Jeg er også træt, men jeg kan slå autopilot til i den slags sager… VI hjælpes ad. Husbonni holder drikketid efter 1½ sæk… Zzzzz… Han er faldet i søvn. Prøver at vække ham. Men jeg kender ham. Når han først rigtig sover, skal der en BOMBE til at vække ham. Jeg fortsætter. Idun er ikke til at slå ned. SÅ jeg skal være slagter og mor samtidig. Suk!!! Har ellers prøvet med puttemadrassen og alle de dvd film hun gad at se.
Det ender med at jeg sætter hendes lænestol i køkkenet og hun sidder med tæppe på og underholder mig…

Hun gir endelig op, den sidste sang inden radioavisen kl. 00!!! Godt hun ikke skal i bh i morgen.

Jeg er færdig med at rydde op og gøre rent i køkkenet, tingene er i fryseren og det kød der skal hakkes er i køleskabet. Kl. er halv 2… Jeg bliver nødt til at tage mig en hurtig skyller. Føler mig totalt kødsnasket…

LIgger i min seng. I morgen, weekenden, min fødselsdag, min næste fødselsdag, julen alting vælter rundt i mit hovede… Jeg er simpelthen en KLOVN til at komme for sent i seng…!!! Så kan jeg slet ikke sove.

Nu prøver jeg med en blog og en banan ;o)

I MORGEN:

Til akupunktur kl. 0945 – dvs. kan sove indtil kvart i 9…
Jeg har udsat arbejde til kl. 1130. Har kunder jeg skal følge op på, inden møde…
Måske nå en lille lur inden mellem aku og arbejde???
KL. 1250 køre hjemmefra.
kl.1400 møde med kunde.
(Husbonni afleverer Idun hos bedster i kbh i mens)
kl. 15 mod hjem igen.
Hente mel i holbæk på vejen hjem…

NÅ en lille lur inden gøre sig lækker og smække æbletærte sammen??! :o))))

Kl. 1830-1900: Loulous fest :o)))

– Lørdag: Sove længe, bage lagkager og rydde op. :o)))

– Søndag bage boller og få gæster :o))) – weeee… fødselsdag. yum yum…

– Også glæder jeg mig allerede til på torsdag, hvor det rent faktisk ER min fødselsdag…

Jeg glæder mig også som en sindsyg til næste år, hvor jeg fylder 30 og håber på en gigantisk monsterfest, præcis efter mit hovede… MIN FEST på MIN MÅDE :O))))) Blir så vildt at forene mine familier og venner på den måde. Hehe…

Meeeeeeeeeeeeeen… Der er jo mere end et år til.

FØRST: weekend fødselsdag med boller og lagkage!! Og i morgen: Loulous fest!!! Alle dem der blir 29 hehe… :o)

Nu er min banan næsten spist. Min blog næsten færdig… Mangler jeg at få hældt nogen tanker ud af hovedet??!… hmmm….

Håber jeg kan sove når jeg kommer i seng nu :o)))))))))))

Jeg er glad, spændt, træt, en anelse stresset, selvom jeg ved at alting nok skal gå. HAR noteret ALT to-do i morgen i min kaldender, så intet blir glemt. SÅ SMART. Ved simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre uden min elektron hjerne. Hehe…. :o)

Så søde mig selv:
SOV, der er intet mere du kan gøre idag… Eller i nat, eller igår, eller hvad fanden man skal kalde det på det her tidspunkt. :o)

– over and out – zzzzz