4/9-07

Så var vi på smedetræf… Som resten af sæsonen, middelmådig vejr, dog hæderligt om lørdagen, ikke særlig mange gæster og ikke særlig godt salg. VI håber virkelig på LE GRAND FINALE på kongskilde om 2 uger, så vi kan få ryddet ud i varelageret!!!!… For ellers ser vores sæson ikke særlig fix ud… :-S Men nuvel. Vi har jo vare liggene for pengene sååee…

Nå altså, Idun… Hende så vi ingenting til, hele weekenden. Det er så underligt, hun gør bare som vi aftaler, med at blive på området og hvis hun går andre steder hen, så sige, jeg går med den og den derhen og holder nogen i hånden hvis hun er ude ved vejen og alt det… Hun er virkelig dygtig til det. Men nogegange, når jeg sådan en UHA, gad vide hvor hun er og om hun er ok.. Når jeg ikke har set hende i 2-3 timer… Så går der oftes lige lidt også kommer hun susene forbi: Hej hej moar… også løber hun videre… :-S Men det er dejligt at hun hygger sig…
Så her i weekenden, var der lige, hendes ‘jeg vil selv bestemme hvad jeg skal have på’, taget lidt længere ud end normalt. Hihi…
Da hun skulle i bh fredag morgen ville hun ikke have sin lyserøde pyjamas af, men en yyyyyyyndig blomstret sommerkjole på UDENPÅ… OKI… Fint nok. Lørdag morgen, da hun skal have vikingetøj på, vil hun IKKE have kjolen af, men vikingekjole UDEN på pyjamasen OG den yndige sommerkjole.. hihi… Lørdag aften måtte jeg dog aller NÅDIST skifte undertøj på hende, så jeg lige kunne vaske hende lidt med en vådserviet… :-S

Fint nok. Men hun var så beskidt igår aftes og faldt selvfølgelig i søvn på færgen hjem… Så her til morgen, var det noget tøj, der næsten kunne stå selv hun fik af… hihi…

Meeeen der er ingen børn, der har faldet døde om, ved at være beskidte… Tværtimod næsten!!!

Men jeg har faktisk kun set hende, når hun et kort øjeblik har kedet sig, eller har været sulten eller søvnig… Vildtnok!! Men det burde faktisk ikke undre mig mere, for det har været sådan hele sæsonen, men alligevel. HUn er jo ikke engang 3½!!!…

Ellers var det hyggeligt nok. Jeg havde mine 2 kusiner der ude lørdag og den ene tog hjem lørdag aften, så havde jeg min anden. Det var rigtig hyggeligt :O)

Søndag havde vi også besøg af Avi og familien. Det var RIGTIG Hyggeligt. Idun og Naja, tog hinanden i hånden med det samme og løb rundt og legede hele tiden, mens de var der :o) Det var et hit!!!…

Hele søndagen, havde det været middelmådigt vejr, med støvregnsbyger og blæst… Da vi så skulle pakke ned, så åbnede himlen sig og det VÆLTEDE ned… :-S PIS OG LORT… grunf… Så det blev til en nød pakning, med sjask vådt gear… :o((((((
Området vi er på er ovenikøbet også en gryde og jeg havde fået kørt bilen derned… GYS!!!… Så da vi kun manglede teltet og sengen, så besluttede vi at prøve at få bilen OP igen. Det lykkedes. Men den blev skubbet af nok 15 mænd…!!!!

Vi var færdigpakket og på mac d. kl. kvart over 7…

Og ellers så hjem og i seng. zzzzzzz….

Igår morges har jeg været til lægen, fordi jeg har været sådan utilpas og har haft ondt i maven og sådan det sidste. Derudover har jeg jo også mit dumme ar, der har gjort ondt de sidste 20 år (som jeg aldrig har haft nogen læge der har kunne gøre noget ved) og det at jeg tror der er rod i mine hormoner der styrer blæren… For jeg skal altid op og tisse og tisse MEGET MINDST 1-2 gange hver nat… :o(

Så det var ligeosm en slags opsamlingsrunde…

Først at jeg er sådan utilpas og har haft det skidt på det sidste, mener hun at jeg har svamp efter den sidste pencilin kur, fordi jeg har fået det værre og værre efter alle de pencilin kure jeg har været på. Så jeg har fået noget svampekur og jeg ringer til min healer i morgen og bliver healet her de næste uger, så jeg kan komme op i energi igen…

Så med mit ar, er det så fantastisk HELDIGT (for mit forslag var akupunktur) at en af lægerne i lægehuset er super erfaren og dygtig akupunktør, så jeg har fået lov til at gå til behandling GRATIS hos ham :O))))))))))) JUBIII. Jeg er så glad!!

Også har jeg fået sådan et skema, så jeg skal registrere hvor mange ml jeg drikker og hvor meget jeg tisser og hvornår… Så hun kan finde ud af hvordan og ledes, med min dumme blære…

Så alt i alt en rigtig god tur til lægen. Jeg glæder mig til at skulle igang med akupunkturen, fordi det eneste der tidligere har holdt mit ar i skak, er zoneterapi, men det virker kun MENS jeg regelmæssigt går til behandling og det er røv dyrt. Så jeg krydser fingre for at jeg bliver helt fri for smertestillere…!!!

Vi hentede passaten hos mekanikeren. :-S Han siger den er ok nu. Han har lavet det der er i vejen, men han kan ikke vide om det holder, for der kan stadig være skjulte ting som vi ikke kan se. Men det er lavet nu og skulle være fint. Han ville IKKE køre vildt i den bil, for så holder den længere. Lidt æv, fordi det jo ER en 1.9 td. Men det kan jeg sagtens leve med.

Men nu: Afsted med Idun i bh…

-over and out-