14/11-07

Inspireret af min skats test, har jeg også lavet en test og set om jeg har været enig med det parti jeg stemte på igår.:

Holdningsprofil (tv2.dk)

Du er mest enig med:
O. Dansk Folkeparti: Per Dalgaard (81%)
C. Det Konservative Folkeparti: Allan Niebuhr (81%)
C. Det Konservative Folkeparti: Kurt Scheelsbeck (80%)
V. Venstre: Karsten Lauritzen (77%)
V. Venstre: Michael Lange (77%)

Du er mindst enig med:
Ø. Enhedslisten: Finn Sørensen (5%)
Ø. Enhedslisten: Lasse Puertas Navarro Olsen (8%)
Ø. Enhedslisten: Nikolaj Barslund Villumsen (8%)
Ø. Enhedslisten: Niklas Zenius Jespersen (9%)
Ø. Enhedslisten: Pia Boisen (11%)

På dr.dk
Henrik Rasmussen – Det Konservative Folkeparti – 84%
Kim Johnsen – Venstre – 84%
Anders Hvashøj Pedersen – Det Konservative Folkeparti – 83%
Søren Pape Poulsen – Det Konservative Folkeparti – 83%
Ulrik E. Fink – Venstre – 83%
Dan Kristensen – Det Konservative Folkeparti – 82%
Ellen Trane Nørby – Venstre – 82%
Isabella Meyer – Det Konservative Folkeparti – 82%
Anne Hansen – Det Konservative Folkeparti – 82%
Jakob Axel Nielsen – Det Konservative Folkeparti – 82%

Så der var så ingen fra Ny alliance på min liste. Det var også et sats at jeg stemte på dem. Men jeg har ikke fortrudt. Jeg er glad for at vi har beholdt vores regering, så de kan fortsætte det gode arbejde.

VALGAFTEN:
(valgflæsk)!!

RØV hyggeligt :o))) Jeg er virkelig glad for at vi startede denne tradition ved valget i 2001. Masser af flæsk, sodavand, øl, slik og hygge… :o) Uanset hvad vi har stemt på, er vi sammen om aftenen. Nogen jublede, andre græd. Men vi hyggede os :o)

Første gang mine skønneste elskede veninder skulle møde hinanden, efter Loulou var kommet hjem fra at have boet på grønland. Jeg var DØD SPÆNDT. For de vil jo komme til at se EN HEL DEL til hinanden.
Men de syns hinanden var SUPER hyggelige og det endte med at os tre tøser sad og sludrede til kl. 0030 og havde fortsat i mange timer, hvis det ikke havde været en arbejdsdag idag :o))) Så det er altså bare SKØNT at 2 af mine tre bedste veninder nu i hvertfald kan hygge sig sammen med mig og dem. Min sidste bedste veninde kan også sagtens være sammen med dem, men det er nogen andre ting jeg deler med hende, end jeg deler med dem, så de vil komme til at være mere sammen…

SÅ SKØØØØØØØØNT :o))))))

Men altså:
Altialt en skøn og dejlig valgaften. Lige som den skulle være!!!

I DANMARK har vi det dejligt. :o)

NU:
Putte med Husbonni… YUM!!!

– over and out –