Som jeg tidligere på dagen skrev i en blog tidligere på dagen – har jeg simpelthen oplevet effekten af:

ØKOLOGISK KOLDPRESSET HØRFRØ OLIE!!!!!!

Helt fantastisk vidundermiddel, der bidrager positivt til ens sundhed, og i modsætning til meget andet kosttilskud, så får man kontant afregning ved kasse 1, i form af ‘flere timer’ i døgnet… – Eller i hvertfald for mit vedkommende, flere vågne timer og flere kvalitetstimer i døgnet!! – Hvilket jeg havde hørt inden jeg begyndte og har så oplevet ved egen prøvning på min egen krop!! :o))

MEN – den tidligere blog idag, har affødt en række spørgsmål og til de nysgerrige, så vil jeg lige vælge at besvare dem her samlet, uden på nogen måde at være ekspert, da jeg kun har indtaget ‘mosten’ i en lille uge. – Men med STOR begejstring!!! :o)))

1: Hvor køber man det?
– I almindelig helsekostbutikker, jeg bor dog rimelig langt fra almindelige helsekostbutikker, så jeg har brugt nettet og købt det online. Bare MOTHERFUCKER træls, at post(fucking)danmark har sat prisen på porto op og det ikke kan betale sig at bestille en lille pakke mere!!!

2: Hvad koster det?
– Så vidt jeg har set på nettet og i butikker i min undersøgelsesfase, koster det mellem 40 og 70 kr pr. 250 ml. Så vidt jeg kan se, er der ikke nogen forskel på den til 40 i forhold til den til 70 kr. – med porto kan det dog kun betale sig at købe 4-8 flasker eller mere på én gang.

3: Hvordan indtager du det?
– Jeg forsøgte mig, som jeg var blevet anbefalet, lige dele olie, mælk og økoufortyndet frugtsaft. Det er helt ok, men jeg syntes der sidder meget tilbage i glasset selvom man har fået det blandet godt og det er lidt træls, for det smager ikke særlig godt alene.
Så har jeg prøvet at blande det rigtig godt og grundigt med en lille klat græsk yougurt med akacie honning på.
Jeg har fået atvide at det IKKE må opvarmes og det helst skal indtages med protein og antioxydant, derfor frugtsaft/honning…
Det med yougurt er dejligt 🙂

4: Smager det dårligt???
Njæææ.. ikke rigtig dårligt, men heller ikke sådan særlig godt. Derfor er det skønt at have noget der smager af noget at blande det med.
Det er sådan lidt parfumeret, men ikke sådan kvalmt som man kunne forestille sig med olie.

5: Hvor meget må man æde af det, om dagen?
Så vidt jeg har forstået, har den maximalt indhold af omega 3 og kun en anelse af 6 og 9 og derfor må man indtage alt det man føler man har brug for om dagen. Kroppen skulle selv sige til og fra på det :o)

6: Kan man få et link?
Jeg har googlet lidt rundt og fundet en del helsekostbutikker, som forhandler det. Men denneher ser fin ud og ligger fysisk i kbh, hvis man vil spare portoen:
http://puregreen.dk/
Her der man kan læse alt muligt spændende omkring det :o)
http://www.nyborggaard.dk/horfro.php

Jeg har også læst at det er helt vildt godt, hvis man er gravid :o)

I det hele taget tror jeg bare at det er helt vildt godt. Jeg føler det i hvertfald sådan :o)))

HVIS der skulle dukke flere spørgsmål op, som jeg føler mig rustet til at svare på, vil jeg opdatere denneher blog.

– over and out –