Jeg er jo begyndt at spise/drikke hørfrøolie. Det er HELT fantastisk!!!! :o)))) Jeg er ikke helt til hundende om aftenen og midt på dagen er jeg ikke ved at falde død om. Jeg er ikke tung i hovedet og klarer i tankerne.

Det er ligepræcis som jeg havde fået atvide det skulle være. Det er helt fantastisk!!! Man bliver SÅ frisk.

Jeg kan være længere vågen om aftenen og stå op til normal tid og have det godt :o) Jeg falder ikke længere død om kl. 22, når Tom er på arbejde. Og har ikke totalt puha følelsen i kroppen dagen efter :o)))

I weekenden har jeg været vågen til kl 3 natten til lørdag og i aftes sad vi og snakkede med Loulou og hendes veninde til kl 4 og var først hjemme i seng kl. lidt i 5!!!

Jeg har virkelig nydt det. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg ikke har fået det FYSISK dårligt af at være vågen så meget… også 2 dage i træk. For jeg har ikke engang bare kunne sove længe, fordi vi skulle op kl. 9 igår og til fastelavn i DEF og idag var Idun jo oppe kl. 930. hehe… Men heldigvis udsatte jeg hende lige lidt med en dvd, så jeg først behøvede at stå op til kl. 11…

Men alligevel. :o) Jeg føler jeg har fået 25- 27 timer i døgnet!!! Jeg er så glad for det :o)))

Så alle jer, der mangler timer i døgnet og føler jer tunge i hovedet, spis/drik hørfrøolie. Det er smæk fyldt med alt muligt. Omega 3, 6 og 9 og en masse andet, der opbygger imunforsvaret og hele balladen. Det er simpelthen skønt!!!

DOPING!!

– over and out –