1: Jeg fik flyttet alt min mors data over på min gamle blærbar og backet alle hendes billeder up på skiver. Den er super hurtig og hun er meget tilfreds – i forhold til den gamle hun har :o) – Så det er jo skønt. (Nu er det bare min mors gamle der skal strippes ned, så Idun kan spille på den)

2: Jeg vågnede ved halv ti tiden i morges og nussede rundt og lavede super dejlig morgenmad til min familie i morges :o)

3: Vi har været hos min farmor og farfar idag og holde lidt fødselsdag for min farfar (og suppedag, fordi min farmor godt kan lide at vi kommer hjem og spiser suppe én gang i løbet af vinteren). Det var hyggeligt og jeg fandt nogen gamle billeder som min farfar scanner ind til mig, så jeg kan bestille dem på papir :o))))

4: Jeg bliver gladere og gladere for min nye computere. Idag fandt husbonni ud af at under det ene låg på undersiden er der plads til en ekstra harddisk :o))) Så jeg vil sikkert aldrig løbe tør for plads på den. eller også går der mega lang tid :o)))

5: Jeg er vildt glad for at min bil har turbo og bare er VÆK, når man trykker på speederen, for da jeg kørte over krydset i folehaven lige i starten af holbækmotorvejen kom der lige en ambulance på fuld hammer ud af det blå… :-S Så den lige og trykkede på speederen og var væk, så der ikke skete noget. Men jeg var lige ved at blive helt :-S uhadadada… Men min racerbil er god – selvom Idun siger at vi nok burde starte med at male den lidt, hvis det skal være en rigtig racerbil!! LOL – kunne være vi skulle give den en lak-fornyer og det kunne gøre det samme hehe…

Også vil jeg gøre mig klar til at smutte i kassen… Nu helt vildt græsenke agtig indtil på torsdag og fra torsdag og til søndag er jeg græs-mor agtig… Så første del af ugen er uden mand og resten del af ugen er uden barn… Men tilgengæld er det MIDVINTER festival i næste weekend 🙂 Nice og dejligt, at Idun ikke skal med… Og vi kan bruge mine forældres hus til at overnatte i, når de nu alligevel er i Århus med Idun.

– over and out –