ons, december 26, 2007 22:37:20

1: Det er for vildt at putte Idun, de her dage!! Igår og idag: Læse bog, kysse – lyset tændt eller slukket (slukket) nat nat skat. Hun sover ikke når jeg går ud af døren. ‘Jeg kommer ind og kigger til dig skat’. 10 min efter jeg er gået fra soveværelset kigger til hende, hun sover som en STEN!! – FOR VILDT! Ikke noget med at ligge og holde i hånd mere. :o) Min pige bliver stor!

2: Jeg fandt løsningen på STRØMPERNE!!! I sommers eller faktisk de sidste par år, har jeg prøvet at finde ‘STRØMPEN’, som bare ville være nem at huske hvordan man laver og ville virke hvergang. I sommers lavede jeg to perfekte hæle, men har simpelthen TYGGET OG TYGGET på, hvordan jeg skulle færdiggøre dem. Igår aftes/i nat prøvede jeg og prøvede og jeg fandt løsningen. SKIDE SIMPELT, men den super fedeste nålebundne strømpe :o))) Og nem og huske-nem… :o) KANON!! Så nu skal den anden strømpe lige laves også skal husbonni have nye strømper. :o)

3: Far og Vivi vil gerne købe gavekortene til Bilka/føtex, så jeg har 400 kr mere til computeren :o))))

4: Loulou har været her idag og jeg skulle hjælpe hende med at få styr på hendes puter, men den var slet ikke slem og det var super nemt. Samtidig legede Idun og Avi rigtig godt idag, i forhold til hvad de plejer at gøre, så det er bare skønt!!

5: Vi gad ikke julerester igen idag til aftensmad, så vi kørte til Asnæs og købte Pizza og vi fik lov til at bytte pomfritterne fra Iduns fiskefilet til en ekstra fiskefilet! ;o) Kanon, for fritterne gider hun nemlig ikke…

(og ekstra: Idun sov 14 timer i træk fra igår aftes til kl. 930 i morges og hun har spist meget mere idag, end de andre dage :o))))

Og husbonni er igang med vores støvler!! Weeee… og jeg fik en skede til min kniv igår. Svoger skulle lære at sy i læder og husbonni har sat flot flot messing på. Den er vildt sej og han har lavet en kæde, så den kan hænge fra mine skålespænder!! Sejt!!

(blir hun ved idag?…)

Det er vidst nok for nu!! hehe…

– over and out –