Der kommer Årgang 0 idag. Første gang jeg mærkede en æggestok sparke til mig, var da der var ‘årgang 0’ første gang… De unger er fanmer store nu.

Jeg har set traileren og jeg GLÆDER mig helt vildt til at se det. Det føles ligesom man kender dem. Ret underligt, for det ER jo ‘bare’ et reality show, på en måde.

Men i traileren ser man Emma’s far holde ophørsudsalg i butikken og Emma, bare være KED af det. Stakkels pige… Man har bare lyst til at trøste hende. Eller altså JEG har. hehe.

Men jeg glæder mig vildt meget til at se det i aften.

Lidt underligt, at der kommer en ny dreng ind. De der fra Kbh med Mathilde, de unge smarte, der havde fået 3 unger, de har jo valgt at ‘sige op’ fra programmet, så nu er der kommet en dreng ind. Så skal vi ligesom lære en ny at ‘kende’…

På den ene side, føler jeg mig som en TV junkie, når jeg glæder mig sådan til et TV-PROGRAM!!! PÅ den anden side, vil jeg bare vælge at NYDE det. Det ER jo trods alt kun 3-4 programmer om året med Årgang 0…

– over and out –

Edit!!!

Rachels forældre er endelig flyttet sammen!! Haha… De var lige i Godmorgen Danmark. Dem har jeg altid syntes var SÅ mega grinern. Virkelig en pudsig familie. Men hjertelige og kærlige, på sådan en pudsig måde.

Jeg havde også spekuleret på om det overhovedet ville gå, når de var gift med hinanden og ikke havde boet sammen i 12 år!! – Men de så rigtig glade ud, så det var dejligt :o)