tir, januar 15, 2008 15:52:56

GLEM alt hvad de der anmeldere har sagt.. :o) Det er en RØV fed film.

Vi var inde og se den søndag eftermiddag. På fisketorvet, dejlig stor bif, gode sæder. YEAA…

Jeg har læst 1½ af bøgerne, men da bøger ikke er min stærke side, nåede jeg aldrig videre og ja, det er jo altså ikke historiens skyld :o)

MEN:
Det jeg har hørt anmelderne været tossede over, var at der var for lidt og for små kampscener, at vi skulle være blevet forvent, efter Ringenes Herre mv. At det skulle være for langt, for kedeligt og det hele. Bare i det hele taget middelmådigt.

Der var INTET INTET middelmådigt over den film. Den var FLOT. Det var en befrielse, at der ikke var 1000 vis af computeranimerede ekstra krigere. Det var skide dejligt, at Cecilia var SMUK SMUK, men det var tydeligt, at hun ikke var retoucheret. At hun fik lov til at være kvinde.
Det var fedt, at de var tro mod historien. Dragter var smadder gode. Ikke nogen smalle steder. Ikke ngoet der lignede kostumer. Det lignede tidlig middelalder tøj. Det var super fedt for en vikingetøjs-nørd som mig :o)))

Den sad bare lige i hjertet. Jeg måtte tude 8 gange eller deromkring i filmen, fordi man bare virkelig VAR i filmen. Den opslugte bare en. HELT fantastisk. Det var Jan Gullio der selv var fortæller i starten af filmen, hvilket også var super fedt.

Alt I alt er det bare en super fed seværdig film. Det var en par film … eller altså, der var noget til drengene og noget til pigerne og til begge to. Der var intet der nåede at blive kedeligt. De 2½ time gik *pling*. Jeg glæder mig for vildt til resten der kommer til efteråret!!

Men TAK TAK til dem der har lavet den :o) En af de bedste film jeg har set. :o)))