Jeg lavede en kage igår. Fik lyst til at lave kage – med et twist og det endte med at dejen smagte som min hedengangne ynglings is fra Frisko, da jeg var barn. Chock Orange 🙂

Så nu har jeg døbt min brownie med et twist – chock orange!! NAM NAM…

Opskriften:

3 æg
240 g sukker
i pakke smør (ja klamt ved det godt hehe)
1 lille plade mørk chokolade på 100 g
1 saft og kød fra en presset appelsin
2 store spsk cacao
2 tsk vanilie sukker
120 g mel (sigtet spelt for mit vedkommende)
1 knivspids natron
1 knivspids salt

Æg, sukker piskes sammen til det er vidt. Smøret piskes i, i små klumper. Cacao og vanilie og salt kommer i. Chokoladen smeltes og kommes i. Appelsinsaften piskes i. Til sidst piskes mel og natron i.

Jeg bagte den i en lille springform ved svag varme (150 grader uden varmluft) i 1 times tid.

Og så må jeg så bare sige YUM YUM… Og den er faktisk næsten endnu bedre idag, når den har sat sig lidt… Og med en god klat creme fraice eller græsk yougurt!!

Uhhhhhmmmm…

– over and out –