Jeg glemte vidst igår. – Det er ikke for at være sløset, men tingene sker bare HURTIGT i øjeblikket :o)

1.: Jeg var med til fastelavn i bh idag 😀 – Det var rigtig hyggeligt og de sang sådan en sang: Lowdi lowdi vi er klædt ud, lowdi lowdi har du malet din tud? – Mon ‘indsæt navn’ er her, ind i midten, lad os se hvem du er :o) Også skulle alle børnene ind i midten og beundres en efter en :o) – Det var super skønt. og HELT vildt, nogen arme de der 3-4-5-6 årige knægte har!! Er du rådden de kunne smadre til tønden! Jeg var rystet!! :o)))

2.: Jeg var til den første af 2 karrieresamtaler. Jeg er ikke blevet meget klogere, men krydser fingre for at de finder noget godt til mig :o))
Tilgengæld var det dejligt at få en andens vinkel på mig og mine muligheder!!

3.: Jeg er stadig oppe og ringe over hørfrø olie 😀

4.: Jeg sludrede webcam med Kathrine og i fon med moms – det er så fedt, når man har flatrate på hele balladen, så man bare kan ævle uden at det koster en klink. Ved godt at alle har flatrate bredbånd, men jeg er først lige kommet på flatrate fastnet fon og NYDER det :o)))

5.: Vil hoppe i et dejlig bad, inden sengetid… yum!

– over and out –