ons, december 19, 2007 15:27:10

1. Min arbejdsdag er snart overstået. PUHA, det har været hårdt, jeg kan godt mærke at jeg ikke er på 100% endnu!!!

2. Slagteren ringede og sagde at hun ikke kunne skaffe en kalkun til jul alligevel :-S *GYS* Og da jeg så ringede rundt til SUPERMARKEDSKÆDER, sagde de at der HELLER ingen kalkuner var der!! :-S HVAD?!? Jeg skulle lige til at bruge resten af dagen på at ringe til ALT hvad der har med kød at gøre… – Men 5 min efter ringede slagteren IGEN og sagde, at hun havde fundet den SIDSTE kalkun i DK til MIG :o))) PUHHHAAA.. Så lige i øjnene at vi måtte spise and i stedet for!!
Så det må siges at blive DELIKATESSE KALKUN vi får i år!!! – mere sjælden end baluka caviar!!!

3. Jeg har været sulten idag :o) Så det går fremad

4. Idun var GLAD da hun blev afleveret i BH i morges

5. Når jeg har været på arbejde i morgen, er det JULEFERIE!!!!!!!!!!! 😀

– over and out –