tor, december 27, 2007 12:11:19

1: Idun holder ikke juleferie men sove-ferie. Idag sov hun 13 timer fra 22 til 11 :-S

2: Jeg har lige bagt brød til julefrokosten og boller til morgenmad og de er lækre!! :o)

3: Af livets uransagelige veje, blev jeg selv i min ferie centrum i et arbejdsproblem, men det betød at jeg fandt ud af at vores mailserver var nede og har derfor hjulpet rigtig mange mennesker, der har brug for mailen mellem jul og nytår!! :o) – Også skrev jeg 2,5 time på, når jeg bliver forstyrret i min ferie. – selvom det tog 1 time.

4: Farmor ringede i morges og sagde hun var syg, så julefrokosten er flyttet til oldemor, men det gode er at hun sagde det og vi så ikke bliver smittet med noget nyt :o)

5: Jeg vågnede faktisk af mig selv – så jeg ikke blev vækket af telefonen der pludselig bimlede, med både det ene og det andet :o)

Udover det, er det vel bare en god dag. VI har fri og vi er sammen :o)