man, januar 14, 2008 22:11:41

Ja jeg var selt ikke i nærheden af en computer i weekenden. Men det var en god weekend :O)) Så det er sådan set opsummeret. Og ARN – tempelridderen, tager alle 5 pladser igår anyways. :o))))) SUPER NICE FILM, på alle punkter. Nok den største filmoplevelse jeg har fået… I rigtig mange år!!!!

1: Jeg har fået bestilt tid til zoneterapi, så jeg kan komme af med min hovedpine igen tror jeg. – Akupunkturen har virket godt, men KUN på det og KUN i begrænset tid, som zoneterapien, men zoneterapien er godt for så meget andet også.

2: Min venindes far har samlet en masse pressending til os 🙂

3: Jeg er glad for at der er net tv på dr.dk så jeg kan se Sommer fra igår.

4: Jeg glæder mig til at lave fastelavnstøj til Idun

5: Jeg fik tippet min søde nabo Sus om den billige dagslyslampe i netto med 10 tusind lux!!!

– over and out –