Ja, jeg kan faktisk grine af det nu :o) Det er skønt at have fået sparket, fordi det lader til at blive sparket over i et rigtig spændende job!!! :o))) – Der er masser derude og jeg har jo hverken fået løn, støtte, coaching og alsidige opgaver i det job jeg har haft, så det er bare dejligt, at jeg kan få det i et nyt :O)))

Så:

1: Jeg er blevet fyret

2: Jeg har set at der er SUPER mange spændende jobs derude på jobmarkedet – selvom jeg lidt har haft følelsen af at de nok overdrev i medierne …

3: Jeg har fået pudset mit cv og min præsentation

4: Der var en der kørte LIGE UD FORAN MIG idag, men heldigvis har min gamle dejlige spand fantastiske bremser, selvom de piver til tider, så jeg IKKE ramte ham. Men det var fanmer et mirakel at jeg ikke ramte.

5: Så skal jeg hente min NYE COMPUTER I MORGEN!!!!!!! WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE… :o))))

OGSÅ skal jeg godtnok SOVE skal jeg!!!

KRAM