OG Døgnet der blev væk!!

Det underlige når man sidder og retter til, fordi jeg har glemt datoerne, ser jeg at der er en helt blog der er blevet væk Hehe… Og på FORUNDERLIG VIS; så viser det sig at være en der hedder: Døgnet der blev væk – også blev bloggen også væk. Men for at der ikke skal komme rod i kronologien, så kommer den ind og ligge her, sammen, med en dagens 5…

Oprettet af zafir man, december 17, 2007 23:57:35

Det er så vildt underligt, at være SÅ syg, som jeg var et døgn.

Det var et tilfælde af vi endte hos Far og Vivi og på ingen måde, kunne komme der fra, så syge vi var. Heldigvis har de to toiletter, så der ER sansynlighed for at vi ikke har smittet dem..!!!

Men jeg er SÅ taknemmelig for at der var NOGEN til at tage sig af Idun.

Jeg startede med at kaste op kl. 7 om morgenen lørdag morgen. Jeg havde sovet 3 timer. Jeg havde sovet 3½ time natten før det, så det var ikke verdens bedste udgangs punkt for at blive syg.
Jeg kunne ikke sove, mellem opkastningerne, da det hele kørte rundt inden i mig. Om morgenen, lå jeg på sofaen i stuen til de andre stod op. Da de andre stod op, lå jeg på sovesofaen på kontoret. Jeg havde noget af tiden Far og Vivi’s bærbare inde foran mig, til at underholde mig lidt, med div film eller noget. Jeg kan faktisk ikke huske hvad jeg så. Døsede hen og var lidt vågen igen.
Jeg havde persiennerne slået ned. Idun var inde og kigge til mig et par gange. Hendes far, den anden stakkel lå syg i stuen.

Jeg kunne ikke spise og drikke. Jeg har stort set ikke tisset i et døgn. Jeg har ‘kun’ kastet op og ja, altså den anden vej også… vadrk…

Udrensning? Inden julens ædegilder?…

Men det er bare SÅ underligt, at det er MANDAG aften i aften. Jeg går nok ikke på arbejde i morgen. Skal lige have gang i systemerne. Anyways, så har jeg nogen få ting jeg skal følge op på og nye ting er som sådan omsonst at gå igang med, her LIGE INDEN juleferien, så det gør nok ikke særlig meget fra eller til. Hvis jeg skal nå at sælge noget, kan jeg ligeså godt gøre det ondsdag-torsdag, som jeg kan gøre det mandag-tirsdag.

Det er sku bedre at komme helt på højkant.

Vi ville gerne have været i spa hos Far og Vivi, så vi kunne få gang i kroppen igen, men da vi havde fyldt spaen og det hele, blev vandet ikke varmt og der var gået et varmelegeme eller noget. Ret scary, så kunne man mærke strømmen i vandet, når man stod på det våde gulv :-S Idun var i vandet. Heldigvis var hun jo ikke i forbindelse med gulvet, så det påvirkede ikke hende!!!… PYHA!!

Men vi har snakket lidt om at gå i tyrkisk bad i morgen, så vi kan få lidt gang i kroppen igen, inden livet skal gå de sidste par dage inden juleferien… :o)

Men det ER et døgn der blev væk. Det føles sådan. Det føles som om at klokken blev spolet frem fra lørdag morgen kl. knap 7, til søndag morgen kl. lidt over 5, da jeg vågnede og tvang mig selv til at drikke lidt og spise et stykke knækbrød…

Jeg havde kun rejst mig, de gange jeg skulle snakke i den store telefon. SÅ mærkeligt.

Og så underligt, ikke at være hjemme. Dog priser jeg mig lykkelig for at der var nogen til at tage sig af min skat!

Dejligt idag, at vi har ligget sammen og stenet film hele dagen. Det trængte hun også til.

I morgen skal hun i børnehave. Hun er 12 timer foran os andre i bedringen, efter sygdom… Og hun var kun rigtig syg i 4 timer. VI andre var MINDST det dobbelte…

Men nu: SNART HELT FRISK og kom JUL kom GLAD :o)

KRAM
Zafir – som glæder sig til skudår, næste år, så kan jeg få mit døgn tilbage … hehe…

————-

tir, december 18, 2007 10:44:32
1: YAY – jeg startede den ikke på netbaby idag. Hurra for ringene i vandet!! :o)))

2: Jeg har det BEDRE nu, men holder stadig en sygedag, så mig og Idun hygger, i et ROOOOLIGT tempo, skal ud og købe de sidste ting til julemaden og lave julegaverne færdige!!! – I ET ROOOOOOLIGT tempo. :o)

3: Jeg er begyndt at tisse igen – så jeg er nok ikke helt så dehydreret mere… (bællede halvanden liter vand igår aftes, da vi kom hjem fra kbh)

4: Husbonni har fundet en SUPER fed bog om trylledej på QXL, så vi skal lave trylledej i juleferien :o)

5: Måske kommer de sidste billeder med posten idag :o)