Jeg vidste der var noget der var ‘glippet’…

Jeg har simpelthen ikke fået skrevet om min samtale i fredags. Den har bare rumlet og rumlet i mig hele weekenden…

Jobbet:
Kørene sælger.

Firmaet: NCH gruppen. Solidt firma, eksisteret i mange år. Har deres egne produktlinier og handler KUN b2b.

Man får en produktlinie, som man skal køre rundt og demonstrere, samtidig med at man skal pleje gamle kunder og gensælge til dem. Man overtager et kundeportefølge, som man skal bygge videre på.

Man får 2 mrds salgskursus og en personlig salgstræner, som er en gammel sælger der har været i firmaet længe. – Her får man det løn, som salgstræneren sælger hjem til én… Efter 2 mrd skal man ud alene på egen hånd.

Jeg fik rigtig meget atvide OMKRING firmaet og strukturen og produkterne. Jeg fik atvide deres lønsystem og at hun MEGET GERNE så at jeg overvejede at gå leder-vejen, fordi jeg er ‘Leder typen’ og de MANGLER kvindelige chefer…
Jeg vil GERNE være chef. JATAK meget gerne…

Jeg kan godt se idéen i deres produkter og spurgte meget ind til om, hvordan det var miljømæssigt og tilfredsheden hos kunderne og alt den slags. Jeg vil ikke sælge lort, eller sand i sahara. Så er det ikke mig! Jeg lagde ud med at sige, at jeg IKKE er pistolsælger, men relations sælger, så hvis det var en pistolsælger de søger er det ikke mig.

Men de LEVER af relationssalg :o))) så det er spændende…

Det virker som et godt firma, personale mæssigt og mht bagland og det.

MEN MEN!! – Jobbet er 100% provisionslønnet… TØR JEG DET? KAN JEG DET?

Dog skal det siges, at man er funktionæransat og under ex. sygdom og barsel får man et gennemsnit af ens provision i løn.

pro for 100% provision:
Provisionssatsen er høj
Jeg mærker til fulde konsekvensen af mit eget værk
Det giver blod på tanden
Guleroden
Du kan VIRKELIG tjene KASSEN

cons for 100% provision:
Du KAN have en dårlig måned – hvad så?
Måske er det stressende at være så meget på én selv?

Men hvis jeg ikke kan klare den stress og gøre noget ved det, så kan jeg vel heller ikke være selvstændig erhvervsdrivende, når jeg springer ud engang???

Jeg VED at mit næste job skal være en VIRKELIG velovervejet beslutnign!! Jeg ønsker mig et job der kan fylde nogen af de huller der stadig er der, i forhold til at udleve min drøm som selvstændig. Og netop det job, jeg var til samtale på i fredags fylder MINDST 1 hul og muligvis flere…

HMMM!!!!…

SÅ igen, så SKAL det virkelig være velovervejet!!! – Jeg skal til en karrieresamtale i morgen og én på torsdag. Sådan nogen samtaler, hvor headhunting bureaer går helt ind i hovedet på én og man skal udfylde alle de der test’s og sager…

Nøøøøj, det føles godtnok vildt det her!! :o)))

Jeg har LOVET at give en eller anden form for tilbagemelding senest den 15. feb.

– BAGEFTER – da samtalen så var slut, så kom vi tilfældigvis ind på viking – og hun gik helt i selvsving, hende jeg var til samtale hos…

Vi endte med at snakke viking i en time og hun spurgte om alt muligt og om jeg ikke nok vil hjælpe hende med at sy en kjole!!! hahaha Det var helt vildt bizart men mega hyggeligt faktisk :o) så hun kommer nok til håndværksdag en af dagene!! :o))

Så det var alt i alt en MEGET MEGET underlig samtale og har givet mig noget seriøst at tænke over.

Men så igen, får jeg sikkert endnu mere at tænke på i morgen og torsdag, hvor jeg skal til flere samtaler…

VIIIIIIIIIIIILDT!!! :o)

– over and out –