I morges… Det var sådan en morgen, hvor Idun vågnede kl. 7-og noget… Hvilket hun IKKE plejer. Hun er jo b-barn og har det virkelig dårligt med at stå tidligt op. Når jeg tager hende op kl. 7 og noget i hverdagen, så siger hun at hun slet ikke har sovet :-S

Men altså. Hun INSISTEREDE på at stå op, selvom jeg tilbød en varm dyne og en armhule til at putte videre i… Hun sagde: HVIS du ikke gider at tænde for børnetime, så gør jeg det selv og stod op. :-S jeg lå lidt og følte mig som en ravnemor og stod op og fandt morgenmad frem til hende, tændte op og kyssede hende… Så gik jeg ind og sov videre.. Jeg var helt groggy…

Men altså, det blev sådan en morgen, hvor Idun vækkede mig hver halve time, for så ville hun det ene og det andet og jeg skulle sætte et bånd på også skulle det vendes og alt muligt… Normalt har jeg altså INTET problem med at stå op om morgenen, men jeg var bare helt som i en tåge…

Nå men altså… min sidste halvtimes søvn i morges, inden Idun for alvor mistede tålmodigheden med mig og begyndte at kilde mig…!! den blev sådan en drømmesøvn… Normalt tænker jeg ikke så meget om de drømme jeg drømmer…

Men det er hende der Marialena, der besøgte mig… SUPER underligt. Det var daggry og hun kom som en vejleder fra kommunen, altså i drømmen. Bankede på. Jeg lukkede op. Hun sagde kom med og vi satte os i solopgangen på en bænk i forhaven.
Så sagde hun: Jeg skal fortælle dig en historie…

OGSÅ KOM IDUN… MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAR… kilde kilde kilde… du skal altså OP NU!!!! også begyndte hun at springe rundt på mig.

Men jeg har bare gået hele dagen og tænkt: HVAD ER DET FOR EN HISTORIE??? Hvad var det hun ville fortælle mig? æv æv…

Husbonni siger, jeg skal prøve og spørge inden jeg falder i søvn om jeg må få historien, når jeg er faldet i søvn.

Det håber jeg at jeg kan. Jeg har aldrig prøvet at styre mine drømme før…

Jeg har bare haft SÅ meget lyst til en smøg hertil aften… Og fanmer om jeg ikke har en eneste pakke jeg har glemt i fryseren… Æv… Så jeg må vente til i morgen, med at få mig en smøg. Og i morgen har jeg sikkert ikke lyst til en smøg. Hmm… Så bliver jeg da ikke usund af den.

Nu vil jeg til at hoppe i seng. Jeg fik ordnet nogen af de ting jeg skulle inden vi skal afsted på tirsdag. Så i morgen skal jeg ‘kun’ pakke og true min ex-chef med advokater!!!
(og en tur til lægen med Husbonni. Hans øre/næse driller stadig…)

– over and outzzzz –