man, december 03, 2007

Næsten… Hehe. Vi var til Julebanko i DR igår. Min fars kone arbejder jo der ude…
Det er godtnok længe siden at jeg har været til bankospil. Da jeg var barn var vi til bankospil på min folkeskole hvert år i november/december…

Midtvejs igennem det første spil tænkte jeg: Det blir for kedeligt, hvis jeg sidder med en enkelt plade, som man fik fra starten af min far, så jeg købte mig en ekstra plade. Der var mange der sad med MASSER af plader. Jeg havde jo så 2… Faktisk havde jeg kun 14 kroner i min pung, men husbonni havde småpenge… Så jeg fik én krone af ham…

Så kommer vi til spil nr. 4… Og pludselig ser jeg at jeg har ret mange tal på. Jeg har nr. 16 på begge plader. Mit ynglings tal. Jeg mangler kun nr. 16 for at have 2 rækker. Jeg sidder og tænker: KOM SÅ NR 16… Og opråber siger: Så har vi Sweeet sixte – BANKOOOO råber jeg :o)))) UHa, det var hurtigt sagde opråberen. Jeg nåede jo ikke engang at sige 16. :o)))

Nøj, hvor var jeg glad. Der er ikke noget som at vinde noget! Hehe… Jeg vandt en æske med belgisk choko og et gavekort til bilka på 200 kr…. Men det slutter ikke her. Ganske få minutter efter sidder jeg og mangler nr. 77. Jeg tænker. Ej, det er lidt pinligt, hvis jeg råber banko, to gange lige efter hinanden. Men alligevel sidder jeg og tænker: Kom så, nr. 77… :o))) Jeg har lige nået at tænke det og så kommer: Nr. 77!!! – BANKOOOO!!!!!… Hehehehe…

Jeg vinder en kæmpe æske anton berg og endnu et gavekort på 200 kr til Bilka :o)

NICE!!!

Resten af spillet vinder ingen af os. Min far tager Idun med hjem, for han skulle hjem og lave fødselsdagsmiddag for Vivi, som vi skulle hjem og spise bagefter… Så kunne hun nemlig nå at se julekaldender…!!

Hun var mega stolt og glad i øvrigt, fordi hun havde talt med JULEMANDEN. Hun gik hele formiddagen, her hjemme og sagde: ER DU HELT SIKKER på at JULEMANDEN kommer idag??? Tror du jeg kan sige HEJ til ham? Tror du han kan kende mig? hihi… Jeg sagde at hun hellere måtte tage sin nissehue på, så han kunne kende hende :o)

Nå, men til allersidst, efter alle de amerikanske lodsedler var råbt op. Resten af bankospillene var slut. Blev der trukket ud på indgangsbilletten. Halvvejs igennem blev nr 33 råbt op. Men ingen reagerede… Til sidst siger de: Hvis nr 33 ikke viser sig nu, så trækker vi en ny… Til et FIFA spil til playstation 2 :-S Men ding dong: NR 3 blir råbt ud. Iduns billet…

Hun vinder et FIFA spil til playstation 2. Bag os, står en meget slukøret dreng på 11-13 år og har vundet en dvd med kaj og andrea og 3 børne cd’ere… Husbonni tænker hurtigt og spørger om han vil bytte. Han lyser helt op og gir gladeligt hele sin bunke væk, for et FIFA spil Hehe… Der var Idun sku heldig…!!!

Vivi møder sin kollega på vejen ud, der fortæller om sin søn, der lige var heldig at få byttet småbørnstingene væk. :o) Ja, det var så lige min svigersøn du byttede med ;o)

Da vi havde spist om aftenen var hun stadig helt oppe og køre. Hun havde ikke engang fået særlig meget slik, selvom der havde været godtepose til børnene. Jeg kunne ikke få hende til at sove før kl 2140!!! SUK!!! Der havde jeg forsøgt ALT putning fra LIGE EFTER pyrus. Det vil sige over en time… Øv…

Og vi har sovet hos min far og vivi, så vi kunne køre i én bil igår. Så Tom bare hentede os efter arbejde i morges. Ikke så fedt, fordi hun så skulle en lille time tidligere op. Grrr… Men så er hun sikkert godt smadret i aften og kan komme ordenlig tid i seng.

MEN ZNORK!!! Jeg er også bare søvnig idag. Jeg er helt færdig. Jeg har bare SÅ MEGET lyst til en LUR. Bare 30 min…

Men jeg går tidlig i seng i aften. Sådan må det være :o)

Jeg har bare så svært ved at komme op i omdrejninger, når jeg er så træt… ZZzzzz…

Håber jeg liver lidt op, når jeg har drukket min te, jeg lige har lavet. Skulle gerne fortsætte supersælger linien fra sidste uge :O)

– over and out –