ons, januar 09, 2008 09:38:39

Åhhh… jeg holdte og skulle over 21’eren, da jeg havde afleveret Idun i børnehaven… Der stod en mor med en barnevogn og ville over vejen. Krydset mellem Herrestrup og Herrestrup over 21’eren, er pissefarligt. Mange er døde der og mange ulykker. Det er ikke for ingenting, at der er lavet en tunnel.

Hun stod der og kiggede fra side til side. Det tog lang tid. Hun kunne have gået 2-3 gange under tunnellen på den tid. Alligevel vælger hun at sætte sit eget liv og hendes baby’s liv på spil og går over den super befærdede landevej, på et sted med dårlig udsyn – specielt, når hun kommer fra den retning. På gå-ben med barnevogn, har du altså ikke en accelleration, som en bil. Det er umuligt. Du fylder mere, end en person på på-ben…

Ja, jeg kan ikke sige andet end FJOLS!!! – Fjols, når du gør det, stakkels de mennesker der kører dig og din baby ned og stakkels din familie når de mister dig.

– over and out –