tir, januar 08, 2008 17:06:46

Jeg skrev for kort tid siden til Forfatteren Birgit Pouplier, hvis der er nogen der er nysgerrige, så postede jeg brevet her på siden, længere nede i samme kategori!! :o))

Så tænkte jeg: Jeg skriver jo kun for, at hun skal vide hvad jeg syntes om bøgerne og jeg forventede ikke som sådan at få noget svar. Så idag har hun sku skrevet tilbage :O)) Jeg har fået et langt svar fra hende, hvor hun skriver dels om mine spørgsmål og dels har hun sendt mig en bog, som hun tror jeg vil finde interessant!!! :o)))

Jeg blev helt målløs. Tænkte bare hvor vildt! Fedt at jeg ikke bare sad inde med mine spørgsmål og kommentarer…!!

Og meget meget længe siden jeg har korresponderet pr. snail mail. Men jeg vil da helt sikkert svare hende!! :o)

Ej hvor er jeg glad. Det gjorde en middelmådig, halv kedelig dag – som dog var krydret af skøn solskin – rigtig god og overraskende :o)))

hehe!!!

Edit: Hun har sku SIGNERET bogen!! :o))) Til min nyeste Lenette-fan Zafir, kærlig hilsen Birgit Pouplier… Nøøøj…!!!

– over and out –