Jeg ANER ikke hvad jeg har lyst til at lave i aften. Faktisk har den stået på SIMPEL cooking de sidste par dage, fordi jeg bare ikke har gidet. Men nu er det fredag og det må godt være lidt lækkert og sådan.

Personligt, kunne jeg sikkert godt falde i en rejemad og noget avokado… MEN – eftersom det ligesom er ‘min’ ting i øjeblikket og de andre ikke hitter helt vildt på den, så får jeg nok bank, hvis jeg laver det som fredags mad igen. hehe…
Igår spiste vi bare toasts og risengrød til dessert. Torsdag spiste vi risengrød til forret og pandekager til dessert!! haha…

MEN HVAD JEG HAR LYST TIL IDAG?! – hmmm!!!!
I morgen laver jeg osso buco, mor kommer og det tror jeg ikke hun kender så forfærdelig meget til faktisk. Vi har aldrig fået det i min barndom i hvertfald. Og søndag skal vi til ‘suppedag’ hos farfar og farmor…

SÅ WHAT TO DO TODAY?!?! …

Vi har jo tonsvis af kalvekød i fryseren og noget vildsvin. VI har kartofler, 2 slags, porrer, grønsager, ris, hvadsomhelst faktisk. Jeg ved bare ikke hvad jeg har lyst til! hihi…

HELP PLZ… Fredagsmad.
Smage godt, ikke tage 4 timer at lave?

KRAM
Zafir – sulten, men sulten på hvad?