tor, januar 10, 2008 12:31:45

Og heldigvis ikke de andre… – Men stakkels lastbilchauffør, der er mærket for livet!! :o((((

http://ekstrabladet.dk/112/article963137.ece

Ja, undskyld hvis jeg støder nogen. Men det er bare SÅ tit der er den slags vanvidsbilister på nykøbingvej!! Jeg er SÅ træt af dem og glad for at det var en 40 min EFTER husbonni kørte i nordgående retning på selv samme sted. SUK!!!

ARGH jeg bliver så rasene!!

SÅ BYG DEN MOTORVEJ FÆRDIG, så vi kan få os en sikker landevej!!!

Og træk vejret! Der er ingen grund til at slå folk eller dig selv ihjel for at komme 5 min hurtigere frem. TSK!!!

KRAM
Zafir … GODT der ikke skete noget med flere!!!!

EDIT:
Jeg var lige inde og se videoen af ulykkestedet… :o( Bilen var SÅ krøllet, at jeg ikke engang med min forholdsvis store viden om bilmærker, kunne se hvad det havde været for en bil… Stakkels lasbil. :o( Og han har sikkert kørt MOTHERFUCKER stærkt. Der er mange der fyrer til den og snildt kører 130 kmt på det lange lige stykke inden tuse-næs krydset… Føøøøj :o( og hvis lastbilen bare har kørt 80, som den må. Så er det godtnok ramt hårdt sammen!!! …