Vi har været i Polen. Fået ny kobling, fået indlakeret fronten vi smadrede den dag vi kørte galt og fået ny termostat… Det var en kedelig tur for Idun. For vejret var skidt og der var ikke så meget at lave i Stettin om vinteren. Desværre var der ingen bedster der kunne tage ferie der og have hende imens… :o(

Men altså, vi fik set lidt mere af byen end vi gjorde sidst, fik talt forretning med Darek og fik spist noget god og mindre god mad. hehe :o)
Og set Stettins arkæologiske museum :o)) det var rigtig nice, ret småt, men rigtig nice…! Det lå også i en rigtig flot bygning, som var helt vildt gammel. Vidst nok 3-400 år!!!
Og bilen blev lavet billigt og SÅ FLOT!!!!!

På vejen hjem var vi bare SÅ trætte og gad bare ikke køre fra gedser til odsherred i et stræk, så vi ringede til Mette og Lars og tilfældigvis var Rikke og Allan der også!!! :-S Så det endte med en SUPER NICE hyggeaften hos Mette og Lars og ungerne legede til vi skilte dem ad og puttede Mikkel ibilen, og Idun og Mike i seng kl. 130!!!! haha… Natteravne unger!! :o))

Vi blev og spiste morgenmad og ugnerne legede lidt mere om formiddagen næste dag.Mike var stået op før fanden fik sko på, men jeg vækkede Idun kl. næsten 11. Så hun kunne nå at lege lidt inden vi skulle køre hjem. På vejen hjem stoppede vi lige på Fårevejle Fri og Efterskole og så årets musical. Det var rart…

Jeg havde ærligt haft svært ved at slappe af og nyde at være væk, fordi jeg havde alt det stress i kroppen. Tom og jeg fik dog talt rigtig rigtig meget på hele turen og det var godt. Da jeg kom hjem fik jeg heldigvis forvisning om at min ex-boss HAR betalt de 7000 kr han havde fejlet med!!!!! PUHA, var ellers helt sikker på at jeg skulle igang med advokater idag … :-S

Jeg har ellers haft nok at lave idag, for jeg har slået ihjel, flået og gjort en kanin klar, som jeg fik med hjem fra Mette 🙂 En dum en der var bidsk som hun ikke kunne avle videre på og ikke bruge til noget. Så nu ligger den godt i min fryser og jeg fik skinnet helt af, så jeg kan lave en muffedisse af det :O))))))) KANON MAND!!! og en dejlig steg i påsken tror jeg. Når vi skal sy telt…

Ellers så lykkedes det mig lige at tabe Iduns madpakke i morges :-S Jeg stillede den på taget af bilen og kørte… DUMT!!!! Vi havde ikke en bid i huset, så det var bare samlet af kiks, ostehapser og æg og et æble… Så jeg samlede hvad der kunne samles også fik hun et stykke ekstra rugbrød i bh. Hihi. Hvor skørt!!!

Men ellers… Så er jeg hjemme igen og så slipper I ikke for mig :o)

-over and out –