Nu er hun i en periode, så hun vil være SIG SELV!!!! Når hun kommer fra BH, så går hun ind på sit værelse, lukker døren også må jeg allernådigst komme ind, når jeg skal vende et eventyrbånd eller sætte en ny CD på… :-S Det er nu ret hyggeligt, at hun bare HYGGER sig selv der inde. Hun går og nynner og traller og leger med sine dukker og holder ADSKILLELIGE teselskaber og møder og fødselsdage 🙂
Engang imellem byder hun på en kop kakao… Hehe…

Så er vi begyndt at øve på at sove på eget værelse. 🙂 UDEN skrig og skrål. Hun vil gerne… For hun var begyndt at MOSLE SÅ sindsygt og sige at jeg SKUBBER og alting er i vejen og sådan… Så sagde jeg til hende, at hun måtte jo finde ud af om hun så ikke skulle sove i sin egen seng, hvis det er at hun syntes at vi fylder… Og jow, det kunne da godt være. Så nu ligger hun på SIT EGET værelse og sover og har gjort det i en hel del dage efterhånden. (ikke en uge endnu, meeeen vi nærmer os weeee!!!!!)

Hun har dog kommet ind midt på natten, eller først på morgenen, men det har jeg også sagt til hende er helt OK… :o) Men det er vigtigt og hyggeligt at putte i sin egen seng og det er hun ved at være enig i :O)))))) JUBIIII!!!!

Så det ser ud til at BÅDe det med babserne og det med at sove selv løser sig helt af sig selv, ligesom min teori sagde :o)))) JUBIII… Jeg var SIKKER på at det ville komme, når hun var klar til det, så ville det føles helt naturligt :o) og det gør det for hende nu. Så det er jo bare SKØNT!!!!

KRAM
Zafir med den store pige 🙂