ons, december 05, 2007

Igår da vi var i Netto. Så mødte vi Patrizia og hendes mor. Jeg har snakket en anelse med hendes mor engang i mellem. Hun ser altid meget meget træt ud, men hun er smadder sød.

Så spørger Patrizia om Idun ikke er med og jeg siger at hun har fået lov til at lege ude på rutchebanen, mens jeg er i netto. Hun begynder at hoppe op og ned og siger: MOAR!!! Idun er min aller bedste ven, jeg vil også på rutchebanen. Hendes mor siger ja og hun er spænet afsted….

Da jeg har handlet færdig. Sætter jeg mig og kigger på de to piger. De LEGER og GRINER så det bobler… Det var så skønt at se. HUn har jo længe gået og snakket om at hun gerne vil have venner hjemme eller komme hjem til venner. Det har bare været svært, når man ikke ved hvem de er, eller om de i virkeligheden kan lege sammen. Hun har det jo med også at ‘få idoler’ af de andre børn og i virkeligheden bare gerne ville lege med nogen, der ikke gider at lege med hende.

Men så kom Patrizias mor ud og så dem også. Jeg sagde til hendes mor, at vi jo måtte ringe sammen, så de kunne ringe sammen. Hendes mor så helt lettet ud, som om hun har haft sammen tanker som jeg selv :o)

Så i aften ringer jeg til dem. Det har jeg lovet Idun :o)

Det er da bare DEJLIGT!!!!

KRAM
Zafir og Idun måske med legekamerat!! :o)