Hehe :o) Det er sjovt. Jeg var jo til ‘karriere snak’ hos Access Personel igår, hvor jeg var blevet anbefalet af en af mine gode venner, til en af hans veninder. – Jeg har aldrig rigtig brugt mit nætværk, når jeg søger job, så det her er meget nyt for mig.

Men hun kunne godt se at hendes område, var helt forkert for mig, men tilgengæld var deres Roskildeafdeling sikkert lige mig.
Hun har så snakket med Roskilde afdelingen om mig og så har de strikket en præsentation sammen om mig og nu bliver jeg sendt ud i deres system og bliver præsenteret for 500 af deres kunder. Vildt nok. Det er lidt sjovt syntes jeg.

Jeg er stadig HAMMER i tvivl om jeg skal tage det job som kørene sælger… Ligenu tror jeg mest, det er fordi jeg ikke har nået at se på nogen af de andre jobs der er der ude… Og jeg ikke har set om noget af mit ‘netværk’ kan gøre noget.

UHHHH hvor er det svært. Jeg har bare virkelig lyst til at vælge et job der er RIGTIGT For mig ligenu!!! ET job jeg har lyst til at VÆRE i, de næste år og jeg kan udvikle mig i.

Men i hvertfald syntes jeg, det er enormt sjovt at blive ‘markedsført’, som hun selv udtrykte det. Hehe… Jeg har jo altid gjort det selv. Altså markedsført mig. Men der er aldrig nogen der har markedsført mig!!

Jeg skal også lige have ringet til alternativ vikar og sagt at jeg er klar igen. Jeg gider nu ikke at være vikar, men de bruger jo også folk til faste stillinger…

Så vil jeg krydse fingre for at jeg snart finder en eller anden form for mavefornemmelse, der er HELT rigtig… Det er lidt ligesom da jeg købte computeren… Der er mange ’tilbud’, men jeg har bare ikke haft DEN der mavefornemmelse endnu… :-S

– over and out –