ons, december 12, 2007

Jeg har jo reelt kun siddet med denneher funktion i mit job i 2 mrd. Altså at sælge hjemmesider, eShops og den slags… Og jeg har fanmer allerede solgt så meget, i denneher provionsperiode at alt jeg sælger inden juleferien, får jeg 10% for!!! :o)))) Altså ekstra. Udover min grundløn!!! Weeee…

Jeg ER SÅ STOLT!!! Jeg føler virkelig at jeg bliver god til det… Og jeg føler at jeg gør noget godt for folk. At de får et virkelig godt produkt. SElvfølgelig også derfor man kan være stolt af at sælge det…

Men!!! Så er det jo faktisk også indenfor rækkevidde at jeg kan spare op til en ny puter. :O)))) weeeeee… Jeg er simpelthen ved at KLØJS i den jeg har nu.. SUK. Men nu har jeg besluttet, at alt hvad jeg kan få for omkring 5 kilo er 1000000 gange bedre end mit snart 7 år gamle hakkebrædt.. Så der er ingen grund til at give 10 kilo eller mere for en blærbar, så har jeg jo aldrig råd til at skifte den ud. Så nej!! Nu skal jeg have noget med spark i….

Gad vide hvor hurtigt jeg får sparet sammen. Jeg må sælge løs. :O)))

KRAM
Zafir- der skal se sæsonen sidste afsnit af desperate housewifes snøft og Idun der sover på sin drømmesky :O)