tir, december 25, 2007 01:06:11

Ja, så er juleaften slut-prut. Svoger er blevet og overnatter. Han har fået en film, som vi skal til at se.
Husbonni spiser anden omgang julemad og jeg sidder i min nye pyjamas og drikker the med thevand fra min nye termokande KUN til thevand og IKKE til kaffe :o)

Det har været en hyggelig jul. Overskudsagtig. Ikke stress. KLART, jeg er bustet og var det også igår, fordi der er mange ting at lave, men jeg har ikke været stresset på noget tidspunkt. Julemaden… FUCK den var god. NAM NAM. Det kørte bare. Jeg havde planlagt at vi gerne skulle spise ved 17 tiden, fordi vi jo havde 3 børn til jul i år. Før har jeg haft planlagt maden til at køre kl. 18 og så har det kørt 19-1915. Men det kørte allerede kl. 1736 hældte jeg den sidste sovs op. Sejt nok.
VERDENS klasse kalkun og sovsen… uhmmm.. Vi havde et grønsagsfad også, da det var at vi jo havde en vegetar til jul, så jeg spiste stort set ikke kartofler. Det var meget bedre med grønsagerne :o)
Og de brune kartofler var perfekte. Jeg spiser dem jo ikke selv, men har researchet en masse på brune kartofler, så de kunne blive en SUCCES for en gang skyld… Og DET blev de :o)
GODT med sukker, en ANELSE smør og RIGTIG god tid.

Det gik faktisk ok med alle ungerne. Bortset fra at Aviaja begyndte at køre på motorcykel rundt om juletræet mens vi dansede. :-S hihi… Vi fik sunget næsten alle sangene i sangbogen, men dog ikke alle versene.

På en eller anden måde, gik det hurtigere med gaverne idag. Det var godt. Vi ventede ikke HELT til folk havde åbnet og beundret helt færdig, men det overlappede lidt. Det var faktisk rart, så blev det overstået rimelig huritg og folk blev glade for deres gaver. Min far var dog lidt lunken, jeg ville også gerne have fundet en ekstra gave til ham, men jeg har tænkt og tænkt og tænkt… Desværre uden held. Ellers var de i top. :o)

Mine gaver:
Af husbonni: Resten af pengene til min nye computer. Så jeg kan få en god én allerede til januar udsalget!!! Jeg har 800 kr i gavepenge fra fødselsdag og jul (fik 450 kr af min mor i tilskud) og så kan jeg selv mindst ligge 1000 kr i januar, så det skulle være muligt, at finde en god HP til udsalget. Mindst 2gb ram, dualcore og minds 160 gb hd. Så er jeg glad. :o) Og Vista.

Mor: 450 kr i tilskud og nogen pæne trusser

Far og vivi: En ny dejlig pyjamas mere og noget bladsølv. :o)

Farmor og farfar: En hjemmedragt

Svigerforældrene: Et stykke lækkert sort uldstof og en bog om speltbrød

OldeGurli: En hårtørrer (som skal byttes, det eneste der skal byttes, men jeg tørrer ALDRIG hår med hårtørrer… Men det er fra matas, så hvis jeg ikke kan få pengene tilbage i tilskud til puteren, så kan jeg godt bruge det til andet i matas)

Svoger: En dejlig termokande til THE VAND!!

Idun: En nisse hun har snittet i bh og en tegning

Martin og Julie og CO: Økobadesæbe, øko honning og dadler

Skønne Kathrine: Selvsiddende strømper (som også lidt var til husbonni *blink*)

————–

Idun:

Far og Vivi: En lyserød pigecykel

Kathrine: En malebog der udvikler sanserne

Onkel Jacob: En tur i zoologisk museum og en peterplys bamse

Olde gurli: Sille baby(den der my little pony baby ting der kan snakke, altså Silles baby – som hun fik sidste år)

Farmor og farfar: En kjole farmor har syet, sengetøj, en cirkeline bluse (og en lilla prinsessekjole der ikke blev færdig, da farmors symaskine strejker)

Olderne: En cykelhjelm

Mormor: En masse perler og et smykkeskrin med en balletdanser

Martin og Julie: En skrin med en prinsesse og et spil og en frø i. Prinsessen danser.

Os to: En krammsesele til hendes dukker og bamser som jeg har syet til hende. (hun blev rigtig glad)

Naboen (Tove og Erik): En helt vildt flot benneton bluse, med en bamse på og simili sten. Helt vildt!!

—————-

Tom:

Af mig: En kofte, der skal bygges videre på.

Min mor: En lækker hættetrøje. Fairtrade, plantefarvet… Bare et nummer for lille.

Far og vivi: En ipod nano

Olderne: En lækker trøje

Oldegurli og hans mor og far: En af de der bøger han har ønsket sig fra tyskland, der desværre ikke er nået at komme frem med posten. (og et par strømper)

Bror: Call of Duty 4.

——————

Så det var rigtig dejligt, både selskabet, maden og gaverne var rigtig dejligt.
Det er dejligt at sidde og se film nu og det blir hyggeligt, at vi har tid til at Idun leger med sine gaver i morgen :o)))

Vi har risalamande i overskud, så jeg overvejer en sjat til natmad…

Så jeg vil bare sige:

Det har været en god jul. (indtilvidere..!!!!) – og der er juleferie i mere end 1 uge endnu!! WEEEEEEEEEEE….

– over and out –